co sadzicie o pieluszkach Kushies? zna ktos, probowal? kupilam wczoraj w secound handzie za 15zl :) i sie suszy, wiec jeszcze nie noszona/zakladana.
Wersja do druku
co sadzicie o pieluszkach Kushies? zna ktos, probowal? kupilam wczoraj w secound handzie za 15zl :) i sie suszy, wiec jeszcze nie noszona/zakladana.
ja miałam formowanki - i otulacz i AIO -zadowolona byłam. Potem Hanka z nich wyrosła
teraz mam AIO - przynajmniej jak oAIO kupowałam-tu na bazarku..ale uzywam jako formowanki bo.. przecieka
A jaką masz? Ja mam AIO są takie sobie ale nie narzekam.
a czym sie roznia AIO od PUL, bo z samych zdjec nie jestem w stanie rozroznic :confused:
dobra, sprawdzilam, mam AIO http://www.kushies.com/Catalogue-new...tra/ultra.html cos bardzo podobnego , w zasadzie taka tylko rozni sie wzorkiem, to co spoko sa? na cos musze zwracac szczegolna uwage?
Jak dla mnie trochę sztywne są te pieluszki.
A jaki masz rozmiar? Bo jak kupiłam formowankę 10-20 kg (dla mojej 10kilowej kobitki), to jest tak OGROMNA, że sama bym chyba mogła ją założyć :hide: A mamy AOI do 10kg i już trochę przymała. Nie miałam przecieków, ale my na EC, więc nigdy nie trzymam dłużej niż jeden sik :)
moj syn wazy 7.5 kg a kupilam na 4-10, wiec powinna byc dobra, tylko ze ja tych wkladow nie mam, ehhh myslalam ze jest w srodku :eek:
ja wkłady dawałam pod kieszen. Nigdy do srodka. potem to nawet na kieszen na stałe przyszyłam kawałek polaru zeby nie musiec wkładac za kazdym razem
Ja mam otulacz, ale nie jestem zadowolona, taki mocno ceratkowy jest. Więc służy u nas jako otulacz awaryjny.