hej, bylas dzis w Krasnalu?
Jesli to Ty bylas ze wszystkimi dziecmi z ktorych 3 nie czekala na Ciebie w srodku Krasnala tylko na zewnatrz :) to pozdrawiam
ps.nawet zamienilysmy jedno zdanie ze soba :p
Wersja do druku
hej, bylas dzis w Krasnalu?
Jesli to Ty bylas ze wszystkimi dziecmi z ktorych 3 nie czekala na Ciebie w srodku Krasnala tylko na zewnatrz :) to pozdrawiam
ps.nawet zamienilysmy jedno zdanie ze soba :p
Hanti to przecież łatwo poznać:ninja:
chyba, że na żywo wygląda zupełnie inaczej niż na fotkach i filmiku;-):rolleyes:
ja :) szkoda że się nie przyznałaś ;)
a w Krasnalu trzy razy w tygodniu bywam, prawie drugi dom
nie widzialam wczesniej Hanti na zywo i na zdjeciach i na filniku :hide:
ale dwie rude kiteczki i charakterystyczne jasne wlosy corci rzucily mi sie w oczy
ja tam bede w kazdy czwartek, bom sie dzis zapisala
dzieci sie znalazly? :ninja:
uciekające łobuzy wracają jak bumerang ;)
a o której ?? bo my w czwartki jesteśmy od 16:10 do 17:30
od 11.45 do nie wiem ktorej bo w zasadzie sie nie spytalam ile ta rehabilitacja trwa, i wogole jakis masaz i basen nam dokturka zapisala; wiesz jak to wyglada? bo ja chodzilam wczesniej na targowku na rehabilitacje ale tam nie dosc ze wszyscy nieprzyjemni to jeszcze zadnych dodatkowych zajec
ps.slodkie masz te łobuzy, najwazniejsze ze siebie pilnuja nawzajem, a biegaly po Krasnalu jakby byly dziecmi personelu :mrgreen:
to sie nie spotkamy :(
ten "basen" to pewnie hydroterapia, my nie mamy bo ja sprzęt do hydro mam w domu. zabierzcie ręcznik ;)
w Krasnalu jest bardzo sympatycznie :)
no moze jednak sie kiedys spotkamy przez przypadek albo i nie :p
sciskam cała 5
dorka to jak bedziesz o 11 w czw to z nami mozesz sie spotkac. znaczy poki co bo maja nam godzine zmienic. tylko jutro nie idziemy:twisted:
my tez własnie zaczynamy tam mieszkac, mały ma 7 zajec / tydz:roll:
moze jakies forumowe spotkanko pod Krasnalem ? hehe
w takim razie do zobaczenia