:hello:
Witam wszystkich. Jestem mamą 3 m-nej Marysi. Dopiero zaczynam przygodę z chustowaniem, szukam czegoś na dobry początek.
Wersja do druku
:hello:
Witam wszystkich. Jestem mamą 3 m-nej Marysi. Dopiero zaczynam przygodę z chustowaniem, szukam czegoś na dobry początek.
witaj.tutaj sie rozglądasz?rewelacyjne miejsce zeby i poradzic sie i kupic:)
Trafiłam na forum, szukając w necie pierwszej dla nas chusty. Przekopałam juz trochę to miejsce, rozjaśniło mi się trochę w głowie, ale co wybrac na początek jeszcze nie wiem. Zachwyciła mnie caellum he ellevilla, może się skuszę. Ale podobno w XII mają dopiero przyjechać, raczej nie wytrzymam tak dlugo...
Witaj!Pewnie!Nie czekaj i kup coś na już.Szkoda każdego tygodnia noszenia,który przed Wami:hello:
Szkoda marnować czas. Wybierz coś już teraz , bo założę się , że i tak nie poprzestaniesz na jednej chuście :) . A na początku zakłada to każdy ;)
szukam, szukam, szukam...
zielona jestem, nigdy chusty w ręku nie miałam...:confused:
Witaj :)
Najlepiej długa tkana wiązana - najbardziej wszechstronna :) Choć na sam początek elastyk jest świetny. Tyle, że Twoje dziecię już nie takie małe...
cześć :)
na początek polecam długą wiązaną, a jaką ??? to proste ta która najbardziej Ci się podoba ;)
witaj
tez bym brala juz
taka ktora ci wpadnie w oko :)
już wiem to będzie ellevill, ale zara czy jade?? na caelum muszę czekac do stycznia :(((
A ja bym ci radziła- kup sobie elastyka używanego-najlepiej Moby- bardzo łatwo to to się wiąże i jest super na początek (ależ ja ostatnio nudna jestem;))
Do grudnia ponosisz, sprzedasz i kupisz tamtą:D
Witaj! na forum które komplikuje życie;)
już się od Was uzależniam... dzięki
Witamy serdecznie!
hej,
a to przez Ciebie mam znowu mętlik w głowie...
chciałam caelum, ale mysle sobie zima idzie i może jakis kaszmir albo wełna byłaby lepszejsza i tu Ty... ze swoim obłędnym grafiyowym didkiem:duh:
chora już jestem:confused:
a jeszcze się z Maryjaną nie chustowałyśmy...never
to miejsce istne przekleństwo:twisted:
Witaj;) ja kupiłam jedną, potem drugą..a teraz wkółko coś zamieniam, sprzedaję- byle tylko poznać chociaż kilka chust-przy ograniczonym mocno budżecie;)
pozdrawiam!
ello :D Witajcie z Maryśką ;)
Witajcie, wybierajcie i motajcie :lol: