noście, kochajcie i przytulajcie :)
na zdrowie
Wersja do druku
noście, kochajcie i przytulajcie :)
na zdrowie
oj cieszę się na ten zbliżający się tydzień :))
z radością spoglądam na plakaty w naszym mieście (mimo, że spotkanie odbywać się będą w okolicznych miejscowościach) i mam nadzieję, że dzięki temu wzrośnie "chustowa świadomość" społeczeństwa...
bo tulenie jest takie wspaniałe :)
u nas posucha:frown ale nosić się będziemy i tym dobry przykład dawać :thumbs up:
wszystkiego najlepszego :dancing:
U mnie na wiosce tez nic sie nie dzieje.
Ale ja mam co swiętować - dzis zaraziłam nowa chustonoszkę i juz kolejna mam na oku :D
U nas impreza jutro i juz sie na nia ciesze :cool:
my dziś zaliczyliśmy długaśny spacer nad Świder:applause:w chuście oczywiście
a jutro z koleżankami ruszamy w miasto rozwieszać plakat:applause:
no to zaczynamy świętowanie:wrapmom::twinsdad::pregmama:
:)
większość z nas taki "tydzień" ma na codzień, ale ile można nowych duszyczek nawrócić! ;)
Łączę się z Mayką - myśli mamy podobne
My zaczęłyśmy tydzień bliskości w MT - poranny spacer do przedszkola i szkoły moich dziewczyn. Widziano mnie już w kółkowej, długiej chuście ale dzisiejsze wejście w MT wywołało największą sensacje :) a do tego jeszcze Amelka w rolkach - to było wejście !!!
a my szukamy okazji żeby się w tym tygodniu zachustować bo akurat tak się poukładało, że za bardzo nie ma kiedy:twisted:
coś wymyślę :rolleyes: koniecznie :)
no i mam nadzieję, że Gliwice się pochustują:ninja:
a my czekamy na naszego MT i będziemy się dzielnie nosić:D
A w mojej "wiosce" to pewnie WIELKIE NIC w tym roku :-(
A my dzisiaj zaczynamy i będzie fajnie :)
Jutro we Wro startujemy sniadaniem wg. Kuchni Pięciu Przemian.
Bedzie sie dzialo, zapraszmy :)
Nie dam rady dotrzeć. Niby nie daleko, ale ja nie mobilna i to mega wyprawa dla nas :( Szkoda. Zazdroszczę wszystkim co będą mogli aktywnie uczestniczyć w różnego rodzaju obchodach z tej okazji.
:)
Pozwolicie, że się przyłączymy z Poznaniem? Też będziemy u nas świętować, a kulminacyjnym punktem jest nasz wielki chustowy piknik tropikalny w sobotę! A już jutro wykład o korzeniach i skrzydłach, których potrzebują nasze dzieci :) Zapraszamy!
A w Szczecinie nic chyba nie ma. W necie żadnej info nie moge znaleźć:(