Widzialyscie???
Dzisiaj powtarzali odcinek, chyba poniedzialkowy.. zalamka, jak sie dziecko dyndalo..
Wersja do druku
Widzialyscie???
Dzisiaj powtarzali odcinek, chyba poniedzialkowy.. zalamka, jak sie dziecko dyndalo..
Serialu nie oglądam, ale widziałam zdjęcie w gazecie z programem TV. Szkoda, bo takie seriale często pełnią funkcje edukacyjne dla społeczeństwa... Tyle samo szkody z tego będzie, bo byłoby pożytku, gdyby dziecko było w chuście...
Załącznik 1912
Załącznik 1913
:duh::duh:
Dobrze, że chociaż nie przodem do świata ... :roll:
Pamiętam jak się okazało, że Kinga jest w ciąży i dziewczyny pisały, ze może by tak zachustować malucha serialowego. Jak widać jednak albo nikt nie napisał do scenarzystów, albo scenarzyści olali pomysł :(
Widziałam w zapowiadaczkach w zeszłym tygodniu. Biedny Piotrek cały czas poprawiał opadające szelki :ninja: a "dziecko" krzywo dyndało :(
Najgorsze to to, ze teraz baby będą zaczepiały młode mamy z chuściochami i wpierały, ze wisiadło jest lepsze bo przecież w "M jak miłość" pokazywali :(
Napisałam na adres: milosc@film-tv.pl
Przy okazji cieszę się, że nie mam telewizora :D
My mamy,ale nie używamy. Nawet nie wiedziałam, że oni są w ciąży :D (Oglądałam M jak miłość za czasów panieńskich :D)
fajnie kammik, że napisałaś:)
ciekawe czy wezmą to sobie do serca...fajnie by było, przecież ten serial oglądają miliony, tabuny matek/ciotek/babć ogląda i uwielbia Kingę, jak by nosiła w chuście to zaraz by wszystkie babki co się krzywo na nas patrzą na widok chusty odrazu widziały Kingę i cieszyły by się ;)
Żem napisała, że miło by było, gdyby się w kolejnych odcinkach rodzice nawrócili :) Wyobrażacie to sobie? Jakiś odcinek, spacerują sobie z wisiadłem, aż tu festyn, Tydzień Bliskości, Klub Kangura i Aga ich nawraca :D
A może gremialnie napiszmy im...scenariusz nowego odcinka:-)
Eee...lepiej nie,bo jak znam baby z tego forum,to pół Polski padnie przed telewizorem,takie byłyby jaja:lol:
A ja odcinek widziałam :hide::hide::hide:
W wisiadle "tatuśko" lale nosił więc dla lalek OK
Tylko propaganda medialna dla wisiadeł
Aga, dawaj, zastanawiamy się, czy telewizora nie kupić, będzie argument! :)
a w Na wspólnej było ;) a w jedynkowym serialu może się uda że jedna z bohaterek przyjdzie na spotkanie KK.
ale dam znać jak się uda ;)
Ano bylo "Na Wspolnej" jak maz zonie chyba rapalu przyniosl, ale to dawno temu bylo, ja jeszcze w ciazy z Mysza bylam.
Aga, a bedzie to jakos kontynuowane? ciekawe, czy jak juz dziecko sie narodzi/narodzilo (obecnie na biezaco nie jestem) to beda motac? Jak tak, to wroce do NW, chociazby do powtorek sobotnich przy sprzatniu, hehe.