-
Witam.Dopiero zaczynam.
Hej wszystkim.
Mam na imię Maja.
Mam synka ktory ma ponad miesiac.
Straszny wiercipieta i ciagle chce byc noszony na rekach.
Niestety moj kregosłup zle to znosi ...
Pomyslałam zeby kupic chustę, nosidełko co mnie troszkę odciazy poza tym ostatnio zobaczyłam dziewczyne ktora miała swoje dziecko zamotane w chuscie :)
Pomyslałąm ze fajnie by było tak zamotać mojego Młodego ;)
Niestety nie byłam w stanie wybrac chusty, oczoplasu mozna dostac od roznych rodzajow.
Na razie kupiłam Bebelulu lulu bo potrzebowałam czegos na szybko :)
Ale myle o wiazanej :)
-
Witaj!Oj to Ci się styki przegrzeją od myślenia:D Ale spoko tu się dużo dowiesz i może będzie choć trochę łatwiej!
-
Witaj!
Dla takiego maluszka polecam elastyczną.:mrgreen:
Dla zaczynającej też.:mrgreen:
-
No taką mam nadzieje :)
Boje sie tylko ze nie bede sie w stanie nauczyc tych wszystkich wiazan :omg:
-
myśl, myśl!! :))))
nauczysz się- kazda z nas się chyba zastanawiała, czy da radę ;)
witaj !:hello:
-
Dasz radę :)
Na początek elastyk dobry, łatwo się wiąże, a potem dosyć szybko przyjdzie pora i ochota na tkaną :) Ja na moją już się nie mogę doczekać!
-
Witaj :)
Elastyków nie znam, ale taką "chustę" typu lulu też miałam i na krótkie przejścia - do samochodu, czy sklepiku pod blokiem - nawet się sprawdzała. A motanie tkanej nie jest wcale aż tak trudne :) (jestem mądra, bo teraz nosimy się w Manduce ;-) )
-
witamy kolejna łodziankę!!! do zobaczenia na warsztatach :)
-
Uważaj, to wciąga:) jeszcze miesiąc temu nie miałam żadnej, dziś mam 4 i wcale nie czuję się zaspokojona chustowo:ninja:
-
Witaj! Jak zaczniesz wybierać tkaną to dopiero Cię wciągnie- później już nie można przestać bo każda kolejna jest ładniejsza :thumbs up:
-
grazynajac tego sie własnie boję :mrgreen::mrgreen:
A na warsztatach bede juz sie zgłosiłam :)
-
:hello: Witaj
Jak fajnie macie z tymi warsztatami.
-
Tu na pewno znajdziesz odpowiedź... rozejrzyj się na bazarku ;)
-
:welcome: nauczysz sie raz dwa, ja bylam jak wszystkie z resztą zieloniutka, a mojego dziecia pierwszy raz samodzielnie zamotalam na spiąco i rozmotałam tez na spiąco, śpioch nawet nie zauwazyl :P na poczatek elastyk jest suuuper, moby D /moby wrap-:thumbs up:
-
:hello: wa elastyku to tylko jedno wiązanie, więc nie ma się czego bać ;-)
-
No właśnie duzo czytam teraz na ten temat ;)
Ale przyjde na warsztaty obejrze, pomacam :D
dorcia moj dziec jest strasznym nerwusem boję się ze nie bedzie dał sie zamotac :cryy:
-
-
witaj;) i za jakieś dwa miesiące do zobaczenia na chustostraganie, jak po kolejną chustę będziesz przystawać....najprawdopodobniej...;)))