http://img.demotywatory.pl/uploads/247.jpg
Wersja do druku
:applause: świetne!
Hi hi:lool::lool:Złośliwy słoń,brzydki słoń:lol:
:lool::lool::lool:
to dlatego w zoo są ostrzeżenia "nie karmić zwierząt":duh:
a ja nie widzę :/
:omg: mnie nie rozśmieszyło
dobre :lol:
:mrgreen:
dziecko zjedzone przez slonia... brrr..... a rysunek taki spokojny, od razu przypominaja mi sie opowiadania Topora
Fakt faktem, że rodzice w zoo bywają bezmyślni...
Nie tylko w zoo - mi się zaraz przypominają te wszystkie wózki z dziećmi w środku zostawiane przed sklepami... niezmiennie mnie to przeraża.
śmiech przez łzy :mrgreen::cryy:
:thumbs up:
:rolleyes:
:thumbs up:
:)
Bez przesady, w zoo raczej nie można podejść tak blisko... Przynajmniej nie w Oliwskim - i wszędzie jest napisane, że słonie to bardzo groźne zwierzęta.
co do zoo, to bywam tam czesto i z racji miejsca zamieszkania i zboczenia zawodowego i spacerow z dziecmi i non stop spotykam sie fatalnym podejsciem do zwierzat- ludzie niestety non stop za zadni krwi, sensacji, w niepokoju stoja i czekaja az cos sie zadzieje, a nie tak po prostu z dala poobserwowac-dla niektorych ma sie cos dziac, gwizdza, krzycza, sykaja, piszcza, strzelaja czyms, rzucaja, KOSZMAR; a juz niedopuszczalne jak na ich oczach zwierze zrobi kupe-boze jakie to odrazajace, a fuj!
dlatego nie za bardzo lubie tam chodzic, ale bynajmniej nie przez zwierzeta...czesto sa smutne, ale smutniejsi w swoim prymitywizmie sa ludzie
o zgrozo!