I dlaczego się nie chwali?
Chyba pierwsze chusty już dotarły do swoich właścicieli, proszę więc o kilka słów.
Wersja do druku
I dlaczego się nie chwali?
Chyba pierwsze chusty już dotarły do swoich właścicieli, proszę więc o kilka słów.
Taaaaaaka błyszcząca i taaaaaka cienka. Dociąga się dobrze. Nosiłam tylko chwilę, musi się wyprać. :)
fotki!! (uruchomiłas już zdjęciowego kompa?)
moja już wyprana. cuuuudo!!!!
pięknie błyszczy się po praniu, cieniuteńka, kompaktowa. bossska!!!
do wiązania trzeba się przyłożyć, ale nosi całkiem nieźle nawet moje 15 kg szczęścia :-) wczoraj zaliczyliśmy półtoragodzinny spacer i dała radę:mrgreen:
gdyby tylko metki nie były czarne...
Mój komp ma się lepiej i być może dziś wieczorem ruszy na dobre, ale zdjęć to jeszcze nie mam, bo młodsze dziecię mi zachorzało i mamy dzień piżamowy.....
Ściągałam mleko w toalecie w Klinice Dermatologii i Wenerologii. Leciało, hmm, możecie sobie wyobrazić jak super mi to szło. Do tej pory mam blokadę na ściąganie.
Ten pan mógł wyjść z przedziału,jeśli jest tak wrażliwy. Nie mam ostatnio siły do takich bzdur :duh:
Karmiłam wszędzie, w miarę dyskretnie. Szkoła, kawiarnia,kościół. Ludzie się przyzwyczają.
chyba nie to okienko ;)
To było o karmieniu w pociągu :hide:
Przepraszam, już nawet nie kasuję.
Moderatora proszę o łaskawe zmoderowanie.
edycja
Macie jakieś fotki? Wrzucie coś.
Konieczni fotki !!! Ja też strasznie ciekawa jestem :) Chodzą za mną ostatnio te jedwabie :)))
I gdzie te fotki :twisted:
Apetytu narobiły i nic :D
i ja proszę o fotki :)
Bakterie się ładują.
Pochwalcie się :)