chce kupic mieciutka i ciepla chuste dla swego dziecia (4m-ce teraz), nosze rozm.40, moze ktos mi poradzic co kupic bym byla najszczesliwsza na swiecie?aha...moj budzet to...:cryy:do 300zl;
wczesniej mialam nati elastyka, teraz mam tkana tez nati;
Wersja do druku
chce kupic mieciutka i ciepla chuste dla swego dziecia (4m-ce teraz), nosze rozm.40, moze ktos mi poradzic co kupic bym byla najszczesliwsza na swiecie?aha...moj budzet to...:cryy:do 300zl;
wczesniej mialam nati elastyka, teraz mam tkana tez nati;
Ja ze swojej strony polecam Nati bambusową....cudeńko :love:
no tak, tyle ze ona polecana jest raczej na lato; a co z chlodniejsza pora roku? cieplej ubierac i nadal kupic perelke? do jakiej wagi ona jest?
może tak nati z wełenka? mięciutka, ciepła i nie za gruba
czyli jedno wiem napewno zostaje przy Natalce :) teraz sobie grzebie i czytam, dzieki
Nati bamus można do oporu nościć. Oficjalnie do 30kg :D
no i kupilam:applause: mnie nie trzeba dlugo namawiac, ale i tak uwazam ze to wasza wina :twisted: Dołożycie sie trochę ? :mrgreen:
Dla mnie Neobulle jest fajną miekką i mięsistą chustą, na chłodniejsze dni idealna i ma super kolorki.
kupilam perelke nati :) przez tel.od razu mila pani mnie poinstruowala o praniu, prasowaniu etc. no i nie mieli na magazynie rozmiaru standard wiec dostaje maxi za cene standard. a ze duza jestem to mi to pasi :) to jak z ta zrzutka? reflektuje ktos? :lol: