-
Duże AIO
Czy są jakieś pieluszki AIO, które starczają dziecku tak gdzieś do wieku 3 lat i nie robią się z nich przy tym biodrówki?
Kiedyś sobie wymyśliłam, że kupię Basi parę wielorazówek na noc. Ona już czasem przesypia noc bez sikania, więc trochę szkoda wyrzucać nieposikane jednorazówki, w dzień już pieluszek nie potrzebuje. Okazuje się jednak, że pieluszki nawet w rozmiarze L są jakieś małe i Basi ledwo się pupa w nich mieści, choć jest drobna. Chciałabym coś, co wystarczy mi do końca pieluchowania w nocy, ale zaczęłam wątpić, że coś takiego jest dostępne :confused:
Próbowałam kieszonek i formowanki, ale mnie nie przekonały, więc szukam AIO.
-
w BG aio od biedy wepchnelabym mojego 4,5 latka.
przyznam ze jak mi zasikal lozko to mialam ochote, wrrrrrrrrrrrrrrrr
-
Bardzo duże są Kushies roz 2 ale co do ich chłonności to nie wiem. Ja kiedyś kupiłam przez pomyłkę roz 2 i ta pielucha była gigantyczna - największa jaką widziałam.
Albo zawsze można poprosić szyjące forumki i na zamówienie sobie na wymiar uszyć :)
-
Właśnie się zastanawiałam nad Kushies toddler. Muszę obfocić pieluszki których nie używam i wystawić na bazarku, żeby mieć kasę na nowe, może lepiej trafione.
-
Ja mam Kushies toddler dla mojej 10,5 kg Tusi i ta pielucha jest po prostu ogromna :) Chyba sama bym się w nią zmieściła ;-) Jest napisane, że do 20 kg wystarcza, więc chyba możesz spróbować.