http://allegro.pl/item318567167_nowa_ch ... osna_.html
Jeszcze takiej aukcji nie widziałam, żeby tyle osób rzuciło się na jeden produkt. Co to właściwie jest? Wygląda jak torebka. Czy to jest cos podobnego do bebelulu?
Wersja do druku
http://allegro.pl/item318567167_nowa_ch ... osna_.html
Jeszcze takiej aukcji nie widziałam, żeby tyle osób rzuciło się na jeden produkt. Co to właściwie jest? Wygląda jak torebka. Czy to jest cos podobnego do bebelulu?
Kochana to jest najwiekszy koszmar jaki w zyciu mialam :cry: tez rzucilam sie na taka promocje infantow jak w ciazy bylam, ale Luska po urodzeniu zweryfikowala moje pogladny na noszenie :lol: Na szczescie sama zobaczylam, ze w tym po prostu nie moze byc wygodnie i poszukalam czegos innego, a nie stwierdzilam, ze "chusty" sa do d.... i zaprzestalam na wozku :roll:
No bo te infanty to nowrmalnie są chyba o wiele droższe.
Ja miałam Premaxa, to coś bardzo podobnego - koszmar, nie da siew tym nosić w ogóle.
hehe, chyba powinnismy zrobic ankiete kto nie zaczynal od infanta :) bo cos mi sie wydaje, ze jest nas wiecej :oops:
ja :!: zaczęłam od wiazanki, czyli dobrze :wink: ale to tylko dzieki chustomamom-wrzesniówkom. :P
no dawajcie ankietę! aż sama jestem ciekawa! ja od chusty.pl zaczęłam :) znalazłam ją jeszcze w ciąży na allegro i jakoś bardziej do mnie przemówiła niż te dziwaki typu premax
mialam taka sende infant - na szczescierownie szybko jak ja nabylam, sie jej pozbylam
to jest torebka i nic wiecej
Rany, ale się rzucili, a to jest normalna cena tego g...Niestety też od niego i Bebe Lulu zaczynałam. Tyle ludzi się nabiera, a potem próbuje się pozbyć :x .
Nie poddałam się po wstępnej porażce, kupiłam elastyczną chusty.pl, a następnie wiązankę. Najbardziej jednak "zachorowałam" na MT, nie mogę się doczekać, aż Madzia usiądzie i będę mogła ją w nim nosić :D
Taaa, ja tez przez to przeszlam ... po 1 dniu stwierdzilam ze wedruje na allegro.
Dobrze ze szybko to moje wystawilam i widze ze sa jacys chetni , bo po tej aukcji z linka wyzej to cos czuje ze w przeciagu paru tygodni allegro zaleja aukcje"prawie nowych" :roll:Cytat:
Rany, ale się rzucili,
ja zaczelam w myslach od takie "torebki"... i wrzucilam w google chusta... i wyskoczyla mi OPPAMAMA i za dwa dni mialam juz samoróbke 5 metrową :lol: to sie nazywa ewolucja nie :wink:
Rzucili się, bo myślą, że to ma wszystkie zalety chusty, a jest za ułamek ceny, no i nie wygląda się w tym jak Cygan - bo ma dizajn taki wpsółczesno-sportowy bardziej, daleko od pasków i kwiatów etno.
Wiecie co zrobiłam? wysłałam link do tego wątku wszystkim którzy ten badziew kupili. :twisted:
Jak to dojdzie do sprzedawcy, to mnie do sądu pozwie. :lol:
przyznam, że też przyszło mi to do głowy. ale jak zobaczłam sprzedawcę, to zrezygnowałam, bo kupowałam od niego część wyprawki i to nieprzyjemni ludzie :evil: negatywa nie wystawiłam, bo rzeczy ok, i niby wszystko dobrze.
"Nowa kultowa dla Rodziców i ich Dzieci w całej Europie "
aaaaaa.......kultowa......
dziewczyny wstydźcie się, nie idziecie z trendami :?: :?: :?: :bliss:
no nie mogę, zaraz padnę ze śmiechu :lool:
...yCytat:
Zamieszczone przez magda1980
Kocham to slowo :?
Kurcze, no bez jaj, bo teraz tej mojej nie sprzedam i jeszcze negatywa dostne, ze sklamalam w opisie - "rewelacyna" :roll: ... chociaz w sumie nie sklamalam... nie napisalam do noszenia czego :lol: :twisted: Bo napewno znajdzie sie cos co mozna w niej rewelacyjnie nosic :wink:Cytat:
wysłałam link do tego wątku wszystkim którzy ten badziew kupili.
Myśle, że mój mail do użytkowników allegro z tej aukcji nie będzie miał takiej siły rażenia i spokojnie to komuś opchniesz :lol:Cytat:
Kurcze, no bez jaj, bo teraz tej mojej nie sprzedam i jeszcze negatywa dostne
Podobno ziemniak luzem można nosić :wink:Cytat:
Bo napewno znajdzie sie cos co mozna w niej rewelacyjnie nosic
ktosia jesteś very podła :D mówię ci :D tak mamić biednych ludzi :D :nono:
a ja miałam bebelulu, oj, jak kłamałam, jak ja tam nakłamałam w mojej aukcji , do tej pory mnie to męczy, no ale cóż ja mogłam zrobić :dunno:
nawet podparłam się autorytetem Zawitkowskiego, a co :!:
mam teraz straszne wyrzuty sumienia :P
nie wiem czy to sobie kiedyś wybaczę, ale cóż- owczy pęd na kasę.
tak czy inaczej te torby mają jedną zaletę: wyglądają tak fachowo, że łatwo znaleźć kolejnego kupca na nie i dzięki temu można kupić sobie wiązankę :D :D
A ja zaczynałam od Premaxxa i było ok, dopóki wreszcie odważyłam się ten kawał szmaty okiełznać.
Czy ktoś wie dlaczego te torebki nazywają się chustami? Bo zaczęłam się zastanawiać. :D
To i tak nic w porownaniu z tym co pierwotnie mialam napisane, ale stwierdzilam ze to juz bylaby przeginka :lol:Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
No ze sprzedarzy 'teg' to duuuuo trzeba by bylo dolozyc do wiazanki :(Cytat:
łatwo znaleźć kolejnego kupca na nie i dzięki temu można kupić sobie wiązankę