Zapraszam do głosowania na Waszego ulubionego didka w paski
Wersja do druku
Zapraszam do głosowania na Waszego ulubionego didka w paski
Mój numer jeden to Katja, do niedawna myslałam, że i Lisa, ale teraz jestem pewna że Katjusza ;)
Ja zagłosowałam na Iris. Te kolory działają na mnie uspokajająco :-)
dla mnie Simon. cudne wiosenne kolory :P
NIE UMIEM NIE UMIEM .. albo simon ( jak zobaczę na zywo to powiem) .. albo lisa, albo iris..
katja mi się na zdjęciach podobała, ale na żywo zbytnio jak łowickie pasy wygląda :twisted:
Simon, mojej ukochane kolorki!
Simon! te Simony cos w sobie maja - i didymos i lilibulle :P
zagłosowałam na iris .....lubię niebieskości i jan też mi się podoba :D
simonek oczywiśce :) chociaż próbki w necie wyglądają marnie, to całość w realu całkiem niczego sobie :) dla mnie bomba! (czekam na swojego :D )
nie widzialam w realu, ze zdjec aare
Eva, ale nie widzialam zadnej na zywo 8))
podoba mi sie Olaf ale tez zadnej na zywo nie widziałam :roll:
tak naprawde to spodobal mi sie Tobi ale jak zobaczylam tego na allegro to zwatpilam...taka roznica miedzy zdjeciem producenta a rzeczywistoscia??
Wydaje mi się że te zdjęcia na allegro nie były najlepsze. Ten Tobi jest ładny, np tutaj:
http://www.thebabywearer.com/gallery/fi ... MG0174.JPG
widziałam na żywo Tobi. nie zachwycił mnie, brzydszy niz na zdjęciu producenta, ale nie az tak brzydki jak na tym zdjęciu z allegro :wink:Cytat:
Zamieszczone przez polaquinha
wyjątkowo paskudne zdjecie tej chuście ktos zrobił :twisted:
Mnie ten Tobi z profesjonalnego zdjecia bardzo sie podoba ale tamta aukcja go totalnie zabiła :)
Przypominał te kocyki z Lufthansy!
a sprzedał sie w ogóle?? bo nie sledziłam
dogrzebałam się do niej (żeby te zdjecia sobie porównać) i zobaczyłam tyle, ze aukcja zakończona. Poszedł za 152,50 chyba...
A moje ulubione to Lisa i Eva. Nie wiem dlaczego Simon mnie jakoś nie pociąga :roll:
Paski jakos narazie w ogole meni nie kreca, ale jak juz mialabym wybrac to Olaf.
EVA rulez ;)