Hej, jeśli to niewłaściwe miejsce na pytanie, to proszę z góry o przeniesienie.
Czy ktoś może kupował w sklepie kangurkowo.pl? Po przejściach z nosimisie postanowiłam tym razem zapytać zanim w ogóle rozważę zakup ;)
Wersja do druku
Hej, jeśli to niewłaściwe miejsce na pytanie, to proszę z góry o przeniesienie.
Czy ktoś może kupował w sklepie kangurkowo.pl? Po przejściach z nosimisie postanowiłam tym razem zapytać zanim w ogóle rozważę zakup ;)
Ja nie mam doświadczeń żadnych z kangurkowem. A co chcesz kupić? Może na fb łatwiej? (Przez kogoś np.)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kupowałam i tu i tu, i zdecydowanie lepsza jest obsługa kangurkowa. Nie ma się czego czepiać.
A tak szukam ciągle chusty krótkiej, znudziło mi się polowanie na la vita od yaro, jakoś konopii nie robią w moich kolorach, a tam są chusty Heartiness z 50% lnu w składzie po 200-300zł. Wprawdzie nie znalazłam o marce za dużo, a to co znalazłam na forum mi nie pasuje do cen tam, no i skracać bym musiała, ale gotowa jestem zaryzykować jeśli sklep jest ok i zupełnie serce do szukania tanich konopii stracę.
No przypadkiem wypatrzyłam tam naszyjniki silikonowe, muszę kupić mojej mamie, która jest nieskończoną strojnisią i cięgle ma straty w biżuterii ze względu na wnuki :lool:
Inwyt, znam osobiście właścicielkę, jest bardzo solidną osobą. Myślę, że możesz śmiało zamawiać :)
Dzięki Alasseo! To czekam na odpowiedź na mejla od nich i jakby co spokojnie zamówię chustę. A jak nie będzie, to chociaż te wieszadła dla babci na najbliższą okazję :D
Kornflejko, a na fb się da podejrzeć chociaż co ludzie sprzedają bez logowania? Czy trzeba mieć konto?
Ja zamawialam nosidlo. Bylo bezproblemowo.
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
O kurcze, to dopiero problem... Dobrze że się udało. Te nosimisie wyglądają jak czyiś sposób na darmowe pożyczki.
Ja po tygodniu zaczęłam dopytywać kiedy ten kurier będzie, zero konaktu, jak w końcu przyjechał to okazało się że zły rozmiar chusty dostałam. Stan też nienajlepszy, ale pisałam do producenta i stwierdzili że oni nie oznaczają chust jako 2 kat. bo są tani, ale jak jest szczególnie słaba, to powinnam dostać zwrot części pieniędzy. Z nosimisie zero kontaktu. Mąż wpadł na szczęście na pomysł żeby zadzwonić na numer z listu przewozowego, to chyba był prywatny właścicielki, obiecała wymianę chusty i zwrot 5% (najpierw chciała dać rabat na kolrjne zakupy, jasne, już biegnę tam kupować). Po czym znowu cisza. Jak już uznałam że to była ściema i po prostu odpakowałam i zaczęłam używać to co dostałam, to któregoś pięknego dnia pojawił się kurier z chustą na wymianę. Jakbym była złośliwa, to bym tą używaną już wrzuciła w jakąś siatę i mu dała, ale żal mi było kolejnych kupujących, co pewnie by ją dostali jako nową i nieużywaną bez prania nawet. Żeby nie było, nie chodziło o tygodniowe poślizgi, chustę zamawiałam na konkretną okazjęz 2 miesięcznym wyprzedzeniem, skończyłam temat miesiąc po tej okazji. No i zostałam z tą chustą pełną końcówek nitek wystających i błędów w tkaniu. Kasy obiecanej nigdy nie zobaczyłam.
W nosimisie więcej nic nie kupię i innych ostrzegam, o inne sklepy teraz pytam przed zakupem.
U nas też było dużo nerwów. Zamówiłam chustę, zapłaciłam, miała być w ciągu 14 dni. To miała być ostatnia chusta dla Józia na pożegnanie noszenia. Ja jestem cierpliwa i rozumiem kilka dni opoźnienia (tydzień), ale zdążyła zmienić się pora roku, a chusty nie było. Pieniędzy też nie. A z właścicielką zero kontaktu. Mogłam w tym czasie kupić inną na pożegnanie noszenia, ale miałam zablokowane 700 zł!
Nie polecam nosimisie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kangurkowo polecam całym sercem. Jak jest jakiś problem od razu dzwonią i chcą go rozwiązać na korzyść klienta. Ja jestem mega zadowolona a jestem z tych problemowych
Z nosimisie miałam to samo, chusta, na którą się wyczekałam, kwalifikująca się na 2 gatunek, wysłałam maila z reklamacją i zero odzewu. Olałam, więcej nic tam nie kupię.
Szkoda, że wcześniej nie przeczytałam całego wątku. Zrobiłam zamówienie tydzień temu, a nie dostałam żadnej informacji o wysyłce, tel nie odpowiada, napisałam na fb i maila, ale cisza.Ktoś w tej firmie odpisuje na wiadomości? Inwyt może na pw podzielisz się nr tel do właścicielki?
Nathalia piszesz o nosimisie czy kangurkowie?
Kangurkowo polecam , kilka razy u nich kupowałam i zawsze wszystko perfekcyjnie . Za to z nosimisie miałam przejścia podobne do waszych :(
Nathalio przepraszam za opoznienie, ale widzialam pytanie z tel, a jak zagladalam przez komputer to nie moglam znalezc gdzie ten telefon ktos chcial, zagladalam pod watek nony. Nie mam niestety tego numeru :( Nie bede tam wiecej kupowac wiec nie zostawialam. To bylo cos z listu przewozowego, jakies pole z nrem kontaktowym dla kuriera do odbioru od nadawcy czy na wypadek zwrotu, cos w tym stylu.
Dzięki inwyt
Zamówienie zrobione i opłacone 1.02, mijają 2 tyg, a ja nie dostałam paczki, żadnego meila, nic, a tel nie odpowiada. Nagrałam się nawet na pocztę głosową i nic:(
Nie wiem, co zrobić. Kwota zakupu nieduża, ale trochę mi przykro, że ktoś okrada moje dziecko:(
Zadzwon do biura rzecznika ochrony konsumenta. Wyślij mejla ze sie nie wywiązali z umowy i zglaszasz sprawę na policje.