-
BIBLIOTEKA PIELUCHOWA
Żeby nie było, że to sponsorowane. Z dobrego serca po prostu wypożyczam pieluszki wielorazowe, wkłady - razem z porcją proszku i odkażacz IB za free - w Łodzi i okolicach a także wysyłkowo.
Chcesz przetestować, albo znasz kogoś, kogo to interesuje? Zapraszam :) - można się ze mną umówić, pogadać, pooglądać, pomacać, popróbować, wypić herbatę :).
Szczegóły:
http://pieluszkiwielorazowe.com.pl/b...zed-kupieniem/
-
świetna alternatywa dla niezdecydowanych, nieznających wielo :)
świetny pomysł atsumi :applause:
-
Super sprawa, naprawde genialny pomysł :)
szkoda, ze nie jestem z Łodzi ani okolic :(
-
Nie szkodzi - wysyłam pieluszki pocztexem :) tylko trzeba pokryć koszty wysyłki w obie strony - 30zł i wpłacić kaucję zwrotną 200-300zł - wartość 1/3 nowych pieluszek - niestety pieluszki lubią mi ginąć w przesyłkach :(.
-
Ojej, jak miło :)!! Dzięki. Jeśli kogoś znacie kto jest zainteresowany wielo, lub.. mógłby zacząć się interesować - polecam! Ja bardzo bym była wdzięczna za taką pomoc na początku mojej drogi z wielo :).
-
atsumi jestem pod wrażeniem Twojego wpisu na blogu,chylę czoła za to co robisz :)
-
Dziękuję Lauren :). Cieszę się, że już gromadzą się dziewczyny, które mnie naśladują - wypożyczalnia powstaje w Warszawie i Lublinie :). A wielo mam jest coraz więcej, albo chociaż tych świadomych.
-
Super pomysł :) rewelacja. Powodzenia i niech ta akcja trwa ja sie zgłosze po Nowym Roku :) bo 0-3 M odpuszczam.
-
Zapraszam ;). Ale jeśli chcesz coś na po nowym roku, to radzę już teraz - krówko - zająć kolejkę ;). Styczeń i luty mam w zasadzie już prawie cały zajęty jeśli chodzi o n NB.
-
o kurcze... ja rodze za miesiąc. Potrzebować będę po 4 mcu Maluszka jako coś wiekszego niz nb. Poczatku zycia dziecka nie ogarnę wiec nawet nie podchodzę...
-
Krówka - zapisuję Cię do kolejki - styczeń OS ;)
-
Ja również poproszę o zapisanie do kolejki - styczeń OS :)
-
-
-
Dziewczyny, nie ma za co :)!! Działam, żeby pomagać - skoro jest potrzeba :D!! A dzisiaj widziałam się na targach w Łodzi z NEMO :) - od Mommy Mouse :). Jeśli ktoś jest w Łodzi, to do jutra może z nią pogadać :). Sympatyczn,a pogodna, cieszę się tym spotkaniem :).
-
Atsumi, interesowaloby cie kilka (uzywanych) roznych pieluszek? Podeslalabym ci do wypozyczania, tylko musze sie ogarnac I wygospodarowac kase na wysylke, bo chwilowo mam troche na styk. Ja juz raczej na pewno nie bede potrzebowac, a mam ponad trzydziesci, czesc moze sprzedam, czesc moge oddac. Moze by sie I znalazly takie uzyte ze dwa razy ;)
-
Czy wiadomo coś więcej na temat wypożyczalni w Warszawie? Nie potrafię znaleźć info na jej temat :( Koleżanki coraz częściej dopytują o pieluszki wielorazowe (to zdziwienie gdy po spacerze w wózku nie ma basenu sików pomimo braku pampersa ;) ) Nasz stosik powoli się rozrasta (synek ma nieco ponad 3m-ce) i niewiele mamy by im pożyczać, a chętnie sami wypróbowalibyśmy też kilka nieznanych nam nowości, coby się przekonać o co wzbogacić kolekcję :)
-
Hej! W Warszawie jest wypożyczalni w sklepie Pupeczkowo - ale to płatna. Do Darmowej Pieluchoteki (tak będzie się nazywać i pod taką nawą jest też jej społeczność na fb) możecie spróbować w Lublinie (oficjalnie ruszy za miesiąc).. w Warszawie jeszcze nie ma MA BYĆ!! Ale jak coś - ja wysyłam pieluszki z Biblioteki Pieluchowej, za koszt przesyłki w obie strony - zazwyczaj jest to 30zł. Dodaję próbki proszków i odkażaczy :) więc nie musicie w sumie nic kupować dodatkowo na spróbowanie. Więc jak coś - piszcie. Jeśli tylko ruszy coś w Warszawie - odeślę Was pod jakiś link, nr tel ;).
-
Dzięki za info! Widziałam wpis na Twoim blogu o bibliotece pieluszkowej zanim trafiłam tu na forum i naprawdę podziwiam tą akcję, świetny pomysł :) Teraz widzę dopiero jak bardzo się sprawa rozrasta. Jedna z koleżanek właśnie szykuje się do porodu, wiec będę ją niedługo namawiać na wypróbowanie wielo, i wtedy zapewne się odezwiemy.
-
Jestem pod wrażeniem. Już się skompletowałam więc po frytkach ale jaka szlachetna inicjatywa!