-
Cześć :)
Jestem przyszłą mamą z Wrocławia, na tyle młodą, że wśród rówieśników na próżno szukać matek (wszyscy się budzą 30+), i nie licząc mam i babć, nie bardzo mam z kim pogadać o czymkolwiek. Poza tym na cokolwiek związanego z rodzicielstwem bliskości, chustonoszeniem itd spotyka się wśród rodziny i bliskich znajomych z zupełnym niezrozumieniem i zdziwieniem. Mam nadzieję, że choć tu się odnajdę. :)
Na forum trafiłam poszukując wskazówek do szycia pieluch - ale skoro już w szafie chusta czeka, to może zostanę na dłużej :)
-
Cześć :welcome: rozgość się
-
-
Cześć! Na pewno tu znajdziesz wiele interesujących tematów:) a pieluszki wielo cię na pewno wciągną, tak jak wiele innych mam:) rozgość się tu u nas, a nie długo się na pewno zadomowisz na stałe;-)
-
-
Cześć, ja tak samo jestem w mniejszości...a nawet jedyna chyba w okolicy ze swoim podejściem do dziecka i wychowania (chusta, RB, pieluszki wielo...) i na forum zaczytuję sie do upadłego :) cudowne uczucie "spotkać" ludzi myślących podobnie :)
-
Pozdrawiam z Wrocławia:) Moje dziecko wyrosło już z chust i pieluch ale z sentymentem patrzę na maluchy w chustach.
-
Witaj :-)
Zajrzyj na podforum lokalne i info o spotkaniach....we Wrocku da się spotkać wielu rodziców z podobnym podejściem :-)
-
Dziękuję za przywitanie!
W sumie zapomniałam dodać, że mamą jeszcze nie jestem - czekam na październik :) więc na spotkania z mamami jeszcze poczekam, teraz się intensywnie dokształcam.
-
-
-
-
witaj, spokojnego oczekiwania na maleństwo :) no i miłego buszowania po forum ;)