Co to za chusty?
Jedna ma kolory bardzo zblizone do mojego ukochanego girasola jungle, a cena, hmm, inna ;)
Chcialam kupić na prezent dla maluszka, ktos ma jakies zdanie o tych chustach?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Wersja do druku
Co to za chusty?
Jedna ma kolory bardzo zblizone do mojego ukochanego girasola jungle, a cena, hmm, inna ;)
Chcialam kupić na prezent dla maluszka, ktos ma jakies zdanie o tych chustach?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Nikt nie ma?
Normalnie kupię i zrecenzuje ;)
Przecieraj szlaki ;)
Szkoda ze teraz w ciazy raczej nie ponoszę prawie 2,5latki, choc lekka ;)
Pasiata wymienia je obok LL i LF polecajac mamon na początek...
Aż zerknelam, nazwa mnie trochę zaintrygowała ;) ale chyba z takich pasiakow to LF bardziej do mnie przemawiają
Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
Przemawiają pod względem jakiem, kolorystycznym?
gazetko, poszukaj na FB. Bardzo dużo ich ostatnio się sprzedawało, babki puszczają je po taniości, widziałam kilka po 80 maks 100 zł nawet.
To niezbyt dobrze o nich swiadczy bo nowa 185.
Na fb na jakiejs okreslonej grupie?
To niezbyt dobrze o nich swiadczy bo nowa 185.
Na fb na jakiejs okreslonej grupie?
Lf też można kupić za 100zł, a podobno dobre
Ja mam Pandę i szczerze mówiąc jest to najlepsza chusta jaką nosiłam. Miałam bawełniane Katje od Didka i Natkę ręku ale zadna z tych chust nie przebiła mojej pandy. Wszystkie co miałam wyprzedałam i zostawiłam sobie tylko tą :D
Ja nie wiem bo każdy lubi inne chusty ale te są cienkie i łatwo się je dociąga. Są takie gładkie i nie bardzo czepliwe, dla mnie akurat. Oprócz tego miękkie od nowości. Ja nie przepadam jak chusta grzeje a one są na prawdę dość cienkie. Jedyne co to, że ja i tak nie noszę za bardzo w nich ciężkich dzieci wiec nie wiem jak się sprawują na dłuższe wyjąscia z 9-12kg bo nosiłam moją córę tylko chwilę po domu. Taka waga to już nie dla mnie :D
EDIT: Chodzą po taniości bo często są konkursy na FB i blogach i są rozdawane ;) Znam nawet osobiście taką Panią co wygrała chustę i u niej pierwszy raz ją motałam. To mnie przekonało do zakupu nowej. Mam kolor Vanilla Icecream bodajże.