Nowa chusciara-powitanie!
Czesc dziewczyny!
Trafilam na to forum w piatek i przesiedzialam tutaj 6 godzin, a dzis stalam sie dumna posiadaczka Babylonii:) Pierwszy spacer zaliczony w kieszonce, a moja kochana Lenka spala przez wiekszosc czasu, po obudzeniu byla zachwycona swoja nowa pozycja spacerowa:) Niestety nie wiem czy wiazanie mi wychodzi tak jak trzeba:(Bylalbym wdzieczna za spotkanie z doswiadczona w wiazaniu mama. Mieszkam na Starej Ochocie wiec spotkanie na Polach byloby super. Jesli ktoras bedzie tak miala bede wdzieczna. I bardzo dziekuje za to forum!
Wszystkie Was dziewczyny serdecznie pozdrawiam!!!!!
Re: Nowa chusciara-powitanie!
Witamy i ślemy pozdrowienia z Bemowa! Trzymamy kciuki za wiązania. Ja też (zresza chyab jak każdy) miałam stracha za piewrszym razem czy nie robię czegos zle. Na szczescie okazało sie ze nie taki diabeł straszny :wink: Ja to coraz wiecej czasu spędzam na forum bo to jest baardzo wciagające
...ja też nowa...i pozdrawiam!
Ja tez nowa od niedawna :)
po pierwsze bywam dosc czesto na Starej Ochocie, to moja "mala ojczyzna"
po drugie tez mam Bailobnie ; kolkowa i dluga wiazana
ale teraz wyjezdzam wiec jesli do 22.06 nie "przejdziesz przeszkolenia" chetnie sie spotkam, wtedy pisz na pw
witaj,
wiąż ile wlezie. z każdym kolejnym wiązaniem jest lepiej :wink:
Trening czyni mistrza!A wiązanie wciąga i przeradza się w nałóg:-)Za chwilę będziesz ekspertem :hello:
:hello:
Powodzenia w wiązaniach!
Cytat:
Zamieszczone przez monka781
Czesc dziewczyny!
Trafilam na to forum w piatek i przesiedzialam tutaj 6 godzin, a dzis stalam sie dumna posiadaczka Babylonii:) Pierwszy spacer zaliczony w kieszonce,
Dziewczyno, co za tempo jestem pod wrażeniem :thumbs up:
Witaj