-
Nati Toskania
A może ktoś ma ochotę ponosić w starej Nati Toskania? Chusta ma ok 4m, mało noszona gruba dość sztywna bawełna?
Jeśli zgłoszą się chętne osoby stworzę mini regulamin i zrobimy kolejkę :)
Zasady
Czas pobytu chusty u jednej osoby to maksymalnie 10 dni.
Chustę wysyłamy przesyłką poleconą lub inną paczką, kurierem itp. aby można było w razie czego ją szukać
Proszę o informację w wątku, czy chusta dotarła i w jakim była stanie.
Mile widziane zdjęcia :)
kolejka
1. Damara
2. MegiM
3. Kura
4. Majka
5. Natusienka
6. Merida
7. Go Sia
8. Ire ?
9. OlaD ?
-
hop, nikt nie chce? wiem, sztywność zniechęca :)
-
Może po lecie, bo jak piszesz gruba, a tu upały...
-
A tak sobie mysle, ze chetnie sprobuje - w ramach odwyku kupowania;)
-
Ja też chętnie popróbuję, zwłaszcza, że ma być chłodno (TYLKO 20 st ;))
-
-
Ja też chętna :) i to bardzo, bo natki nigdy nie macałam...
-
I ja :)
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
-
-
o to wieczorkiem zrobie posta z kolejką :)
-
-
Oki, to teraz powiedzcie chcecie kolejkę jak się wpisałyście czy zrobić listę i dopiszecie się na jakim miejscu chcecie? miastami? czy po wakacjach itd.?
Mamy 7 osób i tyle na razie wystarczy :)
plus 8 jest Ire po lecie jak się ochłodzi i będzie nadal chętna ;)
-
Ja chętnie ostatnia lub przedostatnią:)
-
mi obojętnie, dla mnie łączenie miastami ma sens, bo można się dogadać i przy okazji spotkać, tylko pewnie nie ma tu nikogo z moich okolic:p
-
Ja też bym chętnie spróbowała, ciekawe, czy taka sztywna, jak podobno-złamana-Indiana, której się pozbyłam. Z tym, że dopiero na przełomie września i października będzie na kim próbować.
Wpisz mnie, proszę, na listę rezerwową;-)
-
Nie widze nikogo chetnego z mojego miasta, moze wskocze jako 2.jakby Krakow sie pojawil na poczatku.
kolejka
1.
2. MegiM
3.
4.
5.
6.
7.
-
W takim razie, mimo żem chustonówka, ale bardzo chetna, to też pozwolę sobie siebie dopisać:)
kolejka
1.
2. MegiM
3.
4.
5.
6.
7. Go Sia
-
To może ja gdzieś koło meridy, bo pewnie mogłybyśmy sobie w wawie chustę przekazać? Merida, co ty ma to?
Zajmujemy 3 i 4?
-
super dopisujcie się :)
Ola D dopisze Cię gdzies z Ire pod koniec co? Kraków wtedy jakos razem może by był :)
Zaraz chusta idzie do pralki, jak się zrobi lista z pierwszą chętną osobą tak wysyłam :)
-
Dzięki:) Ja mogę być nawet na sam koniec