-
Powitanie
I ja się chcę przedstawić! Aneta z imienia, z zawodu nauczycielka hotelarstwa i turystyki, przewodniczka na teren Warmii i Mazur a nade wszystko mama dwóch wspaniałych córek (20-sto i 3 miesięcznej). W chuście nosiłam już starszą Wiktorię- od 1 miesiące, ale ponieważ był to niewynoszony,twardy Hoppediz nie robiłam tego tak często i chętnie jak to ma miejsce teraz gdy młodszą Lidkę motam w chustę elastyczną prawie od urodzenia (a jest ponad miesięcznym wcześniakiem). Chopka właśnie przerabiam na chusto MT i mym nadzieję że teraz sprawdzi się lepiej - bo już za 3 tygodnie wyruszamy z dziewczynami w góry.Poza tym jestem na etapie kupowania chusty kółkowej, bo w taki sposób chce Lidkę "zanieść" do chrztu :)
POZDRAWIAM wszystkie chustonówki, -noszki, -fanki, -manki, -ryczki, -choliczki i innych!
-
Re: Powitanie
Witaj Tajgo, pięknie się w avatarku prezentujecie :applause:
coraz więcej chust na Warmii, a ja tam na przełomie lipca/sierpnia będę, może jakiś mini_chustozlocik skrzykniemy?
konkretnie w Węgajtach
-
Ola ma rację avatar piękny :) :)
:welcome: i rozgość się u Nas :)
-
:hello: :hello:
czuj się jak u siebie :D
-
-
Witaj Chustomamo :mrgreen:
:hello:
-
Witaj! Trzymam kciuki za Wasze plany! Avatrek śłiczny :D
-
No i fajnie,że jesteście z nami :hello:
-
Dziękuję za powitanie i ciepłe komentarze na temat avatarku :) Mój kolega trafnie nazwał to zdjęcie "dużo ludzi na małej powierzchni" :D
-
witaj :)
-
Witaj :!: :!: :!:
Faktycznie zdjęcie w avatarze - cudne :shock: :shock: :shock: :shock:
-
-
:hello: :hello: :hello: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: