-
Toruń raz jeszcze:)
Hej, wcześniej tylko czytaczem byłam a teraz postanowiłam się przywitać wreszcie! Zwłaszcza że widzę, że są jakieś mamy z Torunia również:D
Jestem mamą 7 miesięcznej Helki. Chustę kupiłam już w ciąży i nastawiałam się na noszenie. Czytałam i oglądałam, niestety oczątki z chustą mieliśmy trudne bo mała nie cierpiała skrępowania i szybko się irytowała w chuście, nie mówiąc o zawiązaniu. Ale zmieniło się to na szczęście, teraz bardzo lubi. Używamy zamiennie z wózkiem bo jakoś się przyzwyczaiłam przez te pierwsze miesiące kiedy 20 minut w chuście to był wyczyn. Chciałabym teraz nosić więcej.
Pozdrawiam wszystkie mamy serdecznie
-
Witaj! Fajnie, że Helenka polubiła noszenie.. zobaczysz, jak latem się to przydaje..! Wszystkie spacery wasze :)
-
hej hej, oficjalnie się z Tobą witam, bo coś w wątku rówieśniczym mi umknęło :-).
-
Cześć ;) Może ujawniaj się częściej na forum ;)
-
-
-
Ja też jestem z Torunia, więc przyłączam się z przywitaniem tutaj. Jestem mamą 11-letniego Michała i czekam na drugiego malucha, który ma się urodzić 21 sierpnia.
Michała nosiłam w nosidełku, bo wtedy chust się nie widziało i o nich nie mówiło. Teraz na 100% chcę chustę, tylko jaką i dlaczego tak drogo???
Pozdrawiam wszystkich.
-
hej Keluwe :)
ja mam termin jakoś na połowę sierpnia :D (bo na każdej wizycie inny termin wychodzi hehe)
a z jakiej dzielnicy jesteś?
odnośnie chust to ja kupiłam natibaby jakoś za 100 zł w bardzo dobrym stanie, (tkana, skośnokrzyżowa, dostosowana zarówno do mnie jak i do męża), zatem nie musi być bardzo drogo :)
zapraszam do wątku toruńskiego i "letniego-ciążowego" :)
-
Dziewczyny, tak jak Plejady pisze zapraszamy do naszego toruńskiego wątku, który jest nieco zakurzony, ale co tam :) Tam będziemy mogły pogadać na luzie
-
Ja jestem ze Skarpy, ale generalnie lubię wędrować i spacerować, więc jeśli nas natchnie na spotykanie, to wszędzie dojadę. Oczywiście jak już przestanę pracować, bo na razie jeszcze minimum miesiąc będę księgową. Chociaż już mi się strasznie nudzi w pracy i chętnie bym się "pobyczyła" w domu.
-
ja jestem z Bielaw także mamy chyba najbliżej do siebie z całego wątku toruńskiego :) no Mikulo też ze Skarpy jest :) też uwielbiam spacerować, też rodzę w sierpniu i też z zawodu księgowa hehehe :D
-
-
-
ja już tam obserwuję, ale na razie nie miałam nic mądrego ;) do napisania
-
oj tam będziesz chciała coś napisać to napiszesz :) nikt tam się nie uważa za mądrą i mądrzejszą :D
-