-
Warszawa pozdrawia
Witam :hello: jestem mamą 3,5 mies Oliwii i 4 letniego Pawełka :D mieszkamy w samym sercu Stolicy.
Coraz bardziej podoba mi się noszenie dzieci w chustach więc i ja tez postanowiłam spróbować. Znalazłam na allegro chustę nosidełko Carrycot INFANT ale okazało sie okropieństwem :( mała pałacze i jest jej nie wygodnie naszczęście zapłaciałm za to 21 zł przesyłką.
Przeszukałam wiele stron o chustach i postanowiłam że spróbuje z wiązaną myśle że będzie najodpowiedniejsza szczególnie że mi zostało tuszy po ciążach.
Nie mam jeszcze chusty nie mam zielonego pojecia o noszenu i wiązaniu. Znalazłam miłą Panią z Bielsko-Biała, która akurat szyje sobie nową chustę a swoją starą mi podaruje - czekam teraz z niecierpliwością do 29 maja. Zobaczymy jak sobie poradze. Znalazłam duzo filmików o sposabach wiazania to troche poćwicze w domu (ale chyba przejde się na spotkanie Klubu Kangura szczególnie że mieszkam bardzo blisko miejsca spotkania) to mi tam pomogą.
Ale sie rozpisałam :lol: mam nadzieje że poznam tu wiele miłych osób pozdrawiam
-
Re: Warszawa pozdrawia
Witamy. W Warszawie są regularne spotkania, zapraszamy :)
-
-
-
-
-
:hello:
Duże miasto - dużo chustomam :wink:
Małe miasto - ... i ja wciąż sama :(
Pozdrowienia z wybrzeża :hello:
-
-
Cześć!No to zaczęłaś pechowo.To nosidełko,które kupiłaś to straszne urządzenie!Chusta jest the best!Trzymam kciuki,żeby się Wam spodobało:-)
-
dziekuje wszystkim za przywitanie juz za tydzień (mam nadzieje ) zacznę swoja przygodę z chustą :lool:
-
-
-
ile to jedna strona internetowa może zdziałać tylke osób w jednym miejscu o tym samym zainteresowaniu :D
czy jest może ktos z Warszawy a najleoiej ze Śródmieścia? jak już bede miała chuste to bym chetnie zasięgneła rady przy wiązaniu od kogoś doświadczonego
-
Ja jestem z Saskiej Kępy. Jeszcze zielona ;)
-
cześć :)
emi.la, mamy do siebie blisko, ba ja jestem z Gocławia ;)
-
no i mam już swoją chustę (wiązaną) :lool:
teraz tylko mi pozostaje nauczyć się ją wiązać :wink:
-
Ja jestem z Wawy, ale jeszcze sama potrzebowalabym doradcy :)