-
Gdynia wita :)
z małym poślizgiem, bo zaglądam tu już od hoho.. 4 lat, WITAM SERDECZNIE!
jestem Monika, mieszkam w Gdyni na Sokółce, mam dwójkę wspaniałych dzieci - czterolatkę Julę i czteromiesięczniaka Marusia. No i już to wiem - dwoje dzieci to za mało! :D
Do świata chust i tu na forum trafiłam przez kochaną alionę.
Idę nastawić małosolne ogóraski,
a wszystkie chustoświrki pozdrawiam serdecznie!
-
-
-
hej :)
ja z Gdyni, już nie noszę ale z sentymentem patrzę na wszystkie mamy w chustach czy nosidłach
dziś w przedszkolu spotkałam takie aż dwie :)
-
Ja pisze z Gda, ale Gdynia to moje miasto ;). Witaj ;)
-
cześć dziewczyny!
wooow! dwie chustomamy w przedszkolu! ale super :)
ja jak widzę mamę w chuście to mam od razu chęć biec do niej i witać się, chustę pomacać, wiązaniu się przyjrzeć :D
-
Witaj :) z sentymentem ogromnym wspominam Sokółke. Gdy tam mieszkałam tez nosilam, a teraz noszę pod Gdynia, a na Sokółke jeżdżę do fryzjera, bo moja fryzjerka tam pracuje :)
-
Też pozdrawiam z Gdyni, jestem mamą 3 miesięcznego maluszka i dopiero będziemy zaczynać przygodę z chustowaniem, chociaż znając moje lenistwo pewnie skończy się tylko na nosidełku.
-
hallo, witam, jam z Witomina i niedługo będziemy pewnie więcej chusty używać, bo na razie dla 4-latka i 2-latka tylko podczas wyjazdów nosidło wyciągamy.
-
Cześć! ja na witominie 25 lat mieszkałam :) bardzo lubię tą dzielnicę:) super, że będziesz miała nowego chuścioszka!
-
Krysiak, co masz za fryzjerke? Bo szukam kogos dobrego w okolicy. Jesyem z Wiczlina :-)
-
Studio Look na Staniszewskiego, p. Kamila. Wierna jej jestem juz piąty rok :)
-
haha! mieszkam w tym bloku,gdzie Look jest :) strzyżemy się tam całą rodzinką
-
To się swojsko zrobilo ;)
-
śmiesznie:) taki mały ten świat :)
-