Witam. Jak w temacie poszukuję pomocnej chustomamy z Olsztyna lub okolic, Biskupiec może? Pomóżcie chustonówce! :high:Motam mojego Misia wg filmów z internetu, ale chciałabym żeby ktoś zerknął czy dobrze.
Wersja do druku
Witam. Jak w temacie poszukuję pomocnej chustomamy z Olsztyna lub okolic, Biskupiec może? Pomóżcie chustonówce! :high:Motam mojego Misia wg filmów z internetu, ale chciałabym żeby ktoś zerknął czy dobrze.
jestem doradcą i mamą noszącą. W Olsztynie jest wiele mam noszących, ale mało aktywnych na forum, jest też kilka w Mrągowie. Z Biskupca nie znam nikogo, najbliżej to chyba w Niedźwiedziu jest mama wiążąca.
Będę w okolicy 15.07 wieczorem. Choć ja raczej chustoemeryt jestem, to mogę spojrzeć jesli miałabys ochotę na spotkanie :)
Przepraszam, nie miałam kiedy odpisać wcześniej. Najchętniej spotkałabym się z obiema Paniami :) bo zawsze to jakaś nowa, miła znajomość :) bałam się że nikt się nie odezwie, a tu proszę :) Niestety nie jestem w stanie póki co przyjechać do Olsztyna :( Muszę motać jako tako, jak potrafię. Chętnie się umówię w jakimś późniejszym terminie
a jesteś z Biskupca? :)
Pod Biskupcem mam zamotaną znajomą, z małym synkiem, mieszka nieco poza miastem w kierunku na Bęsię :-)
Ja też jestem pod Olsztynem, w stronę Barczewa ale w okolice Biskupca niestety zaglądam nieczęsto.