Jak w tytule gdzie można kupić fajną tetrę lub muśliny zarówno dla noworodka (mniejsze) jak i większego dziecka.
Polecicie coś sprawdzonego?
Na rynku jest sporo tego mam ecopi ale to duże i szukam innych
Wersja do druku
Jak w tytule gdzie można kupić fajną tetrę lub muśliny zarówno dla noworodka (mniejsze) jak i większego dziecka.
Polecicie coś sprawdzonego?
Na rynku jest sporo tego mam ecopi ale to duże i szukam innych
Też kupiłam ecopi - 2 rodzaje - z bawełny niebielonej i kilka bambusowych. Te bambusowe są boskie! Tak mięciutkie i delikatne, że rozważam zakup tetry bambusowej od producenta i samodzielne uszycie dodatkowych pieluszek. Kłopot jedynie w tym, że najmniejsze możliwe zamówienie to 30 metrów bieżących materiału ;-) Gdyby któraś z Was miała ochotę na kupno do spółki ze mną, proszę o kontakt.
przy malutkich niemowlakach bardzo mi się sprawdziły muśliny disana, kupowałam w pieluszkarni, ale dawno już ich u nas nie widziałam.
a kikko?
disana to już dawno nie widziałam:( kikko pomyślę ale bawełniane czy bambus?
Moniuszka a używałaś tych bambusowych prałaś na 90 stopni? Bo te które miałam strasznie się kurczyły a później rwały:( Jako podkładitp to ok ale od pupy to czasem należałoby wyższej temperaturze niż 40.
Ja mam tetrę motherhood i jest super moim zdaniem, bo chłonna i jak na razie bardzo wytrzymała. Duża jest wprawdzie, ale na luzaku ją składaną używałam z moim mikroskopijnym noworodkiem 8-)
no właśnie kikko bambusowych nie miałam - może się skuszę
polecam tetre z IKEI
Joasia, ja dopiero szykuję wyprawkę. Na razie te bambusowe prałam raz - tuż po zakupie - w 60 stopniach i wyprasowałam. Fasonu nie straciły.
Moniuszka nie prasuj tetry ani żadnych pieluch, to zmniejsza ich chłonność
Używam tetry bambusowej kikko (białej) dość intensywnie od półtora roku (długo była za dużo na Kalinę, no ale ona do pół roku na otulaczach S jechała). Daleeko jej (znaczy tej tetrze) do pierwotnej miękkości, pieluchy są nieco zbite i skurczone, za to nadal mega chłonne. Jedna mi się porwała przy rozciąganiu. Mam też kolorowe ale sa tak mięciutkie i piękne że używam tylko jako kocyków itp :)
Kudlata, dzięki za radę. Nie miałam o tym pojęcia!
Gdzieś był fajny wątek o fajnej tetrze lux na all. U kogo warto kupić. I nie mogę go teraz odnaleźć.
aniumik oczom nie wierzę!! Cieszę się, że Cię czytam i gratuluję:heart:
Kupowałam na allegro i była super:)( dalej jest po ponad roku użytkowania) Pozdrawiam:)
Aniamik, 29,60 za metr bieżący. Szerokość materiału to 155 cm. Wspólnie z Wiosenką wzięłybyśmy 20 mb, więc jeszcze 10 mb jest do rozdysponowania. Jak masz chęć dołączyć się do zakupu, pisz do mnie na priv!
jeżeli aktualne wziełabym chętnie 4mb
napisałam pw o 3-4 metry