Pogaduchy okołopieluszkowe i bezpieluszkowe :)
Brakuje mi tego tematu :) Czasem chcę o coś zapytać, coś drobnego, nie chcę zakładać dodatkowego wątku :) Pomyślałam że zrobię ogólny :D
To na początek zapytam, czy wiecie gdzie można kupić spodenki z rozcięciem w kroku? :roll: I najlepiej żeby nie kosztowały 50 pln za sztukę :lol:
Re: Pogaduchy okołopieluszkowe i bezpieluszkowe :)
:lol: :thumbs up:
fajnie, że taki wątek-zobaczymy czy się sprawdzi.
Nie wiem o tych spodenkach, ale generalnie to po prostu rozciąć dresowe spodenki można przecież.
Dla mnie skarbnicą tanich ciuchów (czyt. takich, których nie szkoda pociąć, przerobić) jest nieodmiennie lumpeks.
A może getry lepsze zamiast spodenek? Wydaje mi się to tańsze rozwiązanie i łatwiejsze przy wysadzaniu :) I prosto je zrobić samemu np. z za małych rajstopek.
No tak ale co jak nie używamy body? :) Podkoszulka, koszulka, getry i sama pieluszka? Trochę po nerach będzie wiało :lol:
Lotna! długie koszulki i będzie dobrze
Lotna a pieluszka niekonczy się wtym samym miejscu co spodenki? :) ja też polecam getry do pieluszki.
Ja poszyłam sobie dodatkowo luźne, cienkie spodenki dresowe.
Cytat:
Zamieszczone przez Lotna
No tak ale co jak nie używamy body? :) Podkoszulka, koszulka, getry i sama pieluszka? Trochę po nerach będzie wiało :lol:
Franek tak przechodzil wieksza czesc zeszlego roku. nawet w nocy mial gore od pidzamy i getry, bo go bylo latwiej przewinac ;) zwlaszcza po domu to fajny patent jest...
Zakupiłam 4 pary getrów :kiss:
Cytat:
Zamieszczone przez Lotna
Zakupiłam 4 pary getrów :kiss:
watek bez zdjec, Ty wiesz co..... :lol:
Aśśś nie doszły, mogę wkleić zdjęcie z allegro :lool:
Tylko tak myślę sobie że nie dam rady żeby dzieć w nocy w nich spał bo mu zimno :( On śpi w body + pidżamka ze stópkami, albo pidżamka + śpiworek...
Cytat:
Zamieszczone przez Lotna
Aśśś nie doszły, mogę wkleić zdjęcie z allegro :lool:
Tylko tak myślę sobie że nie dam rady żeby dzieć w nocy w nich spał bo mu zimno :( On śpi w body + pidżamka ze stópkami, albo pidżamka + śpiworek...
A Ty wysadzasz w nocy?
Bo ja to noc odpuściłam, bo nieprzytomna jestem. Nawet nie wiem kiedy karmię :hide:
Nie :hide: Ale czasem jak się obudzi na jedzenie to zmieniam pieluchę, a wygodne byłoby to przy getrach :)
Naprawdę możecie tu pisać :lol:
Nie wiem, czy tylko mi sprawia problem szukanie jakiegoś tematu, a jak nie znajdę to muszę zakładać nowy? :roll: Fajnie byłoby gdyby proste pytania mogły być zadawane w jakimś ogólnym wątku, większy porządek by był, no ale może się mylę :roll: :lol:
U nas powstał mały problem. Wszystkie spodenki za małe... w dupce. Na długość dobre ale nie wchodzą. Wczoraj pojechałam do Tesco i kupiłam 3 pary na 12-18 miesięcy i co? To samo :?
Musisz szybko odpieluchować :thumbs up:
Taaa 9 miesięcznego dziecia :lol:
Ja tam nie próbowałam, ale są tacy, co przechodzą na EC już wcześniej :lool:
Nie no my na EC jesteśmy.. ale w domu. Gorzej z wyjściami a nie chcę dresów zakładać Antoniemu :?
Fakt, z dziewczynkami łatwiej. Po prostu zakładam sukienkę :) bo rzeczywiście, moja Zosia w wielorazówkach też nie bardzo się mieści w zwykłe spodnie, tak jej elegancko pielucha górą wygląda, dobrze że nie stringi jeszcze :lool:
Wiesz, zawsze dresy lepsze niż bluzka włożona w rajstopy. Moja teściowa tak wnuki stroi, nie mogę na to patrzeć, zaraz przebieram Zośkę jak ją tak odbiorę.
Ale DGCC, niech się nie obrazi ktoś, kto tak robi. Może to i wygodne, ale mi się nie podoba.