-
Witam z Łodzi
Witam....
Znalazłam forum szukając chust. Bardzo mi się podoba idea noszenia dzieci w chustach, a jako, że mam 13tygodniową Tosię, to rozglądam sie za chustą. Nie mam pojęcia o wiązaniach, nie mam na miejscu znajomej chustomamy, nie mam póki co jak dojechać na spotkanie Klubu Kangura... więc jest nieźle :P. Ale mam nadzieje, ze to tylko trudne początki ;)
-
Re: Witam z Łodzi
Witaj na forum. Chustomam z Łodzi jest sporo, na pewno pomogą :D
-
czesc Magda :hello:
miło ,ze dolaczylas do forum :D
-
-
-
napisz gdzie mieszkasz to moze znajdzie sie jakas chustomama w poblizu...np ja jestem z Dabrowy..
-
Hej :) Jest nas tu z Łodzi spora grupa, tak jak Ania napisała na pewno ktoś z twojej okolicy się znajdzie i pomoże :)
-
Taaak, może ja jakimś tam autorytetem nie jestem, ale chętnie podjadę pomoge w 2x na przykład : )
Witaj :)
-
2X to moze najpierw mnie nauczysz..
-
:welcome:
Widzisz ile tu Nas chętnych do pomocy :) Rozgość się na Naszym forum :P
-
No to dobra to kiedy na kawe ? :P
-
Hej,
jak tylko masz ochotę to daj znać. Podjadę do Ciebie z chustami i zamotamy maluszka :).
-
:hello:
witaj serdecznie. ja jestem z Chojen.
chętnie pomogę z kieszonką :wink:
choć ekspert ze mnie żaden :roll:
-
:hello:
Na pewno znajdziesz tu pomocną chustomamę :D
-
-
hej to zupełnie jak ja,
także nie mam pojęcia o wiązaniach i o typach chust, chociaż już kilkudniowa obecność na forum i wymiana paru wiadomości - poskutkowała nauką jednego węzła i poznaniem kilku rodzajów chust.
To forum jest genialne, zatem na pewno znajdziesz tu wszystkie odpowiedzi na pytania dot. chust i nosidełek.
pozdrawiam
Paulina
-
Witaj kolejna łodzianko :)
-
witaj;)
ja tez nowa, tez z łodzi - z bałut - i i też zielona.
a co do spotkań klubu kangura zawsze mam pecha i nie pasują mi terminy, ech..
-
Teraz będą już plenerowe spotkania "nieoficjalne", z Bałut jest kilka mam także na pewno się znajdzie ktoś do pomocy, ja z Dąbrowy także drugi koniec miasta... :)
-
Dziewczęta, jakkie fajne forum - same życzliwe duszyczki :D
Ja mieszkam niedaleko górniaka - także rzut beretem od Dąbrowy (zaczyna sie za ulicą).
Na forum nie miałam czasu od soboty, co mnie wkurza, bo jestem ciekawa każdej informacji. Ale powoli :)
Właśnie dogadałam się z koleżanką, ze w najgorszym razie mi pożyczy, a w najlepszym razie sprzeda chustę :D. Jestem szczęśliwa!! A Was moje drogie na pewno poproszę o pomoc!! Najwyżej na któryś spacer zmienię park ;)
(ps. czy jest na tym forum opcja powiadomień na maila o odpowiedzi w danym wątku? Bo nie mogę znaleźć)