Widziany tata z synkiem w nosidle ...i mama tancerka ATS :)
Coraz więcej tańczących mam widuję. Inaczej - tancerki widywałam już wcześniej, a teraz potomstwo swoje zabierają na pokazy i wcale nie widać po nich, że były w ciąży :P
Wersja do druku
Widziany tata z synkiem w nosidle ...i mama tancerka ATS :)
Coraz więcej tańczących mam widuję. Inaczej - tancerki widywałam już wcześniej, a teraz potomstwo swoje zabierają na pokazy i wcale nie widać po nich, że były w ciąży :P
Ha, wiem, że na gali na pewno występowała jedna z forumek, ale czy to jej pociecha była z tatą, tego nie wiem:)
To ja byłam!!! I mój mąż i synek;) ależ się cieszę, że trafiliśmy do tego wątku:P
Ronja:applause::applause::applause:
Tahiya, a Ty tańczyłas? Czy ogladalas? Może się znamy z widzenia:)
Ronja a gdzie tańczysz? Mam koleżankę w Kachani :-)
W Syrenkach :) a która to Twoja koleżanka? :D
Cudownie. Widzę tu więcej osób zOrientowanych :D
Niestety nie tańczyłam. Przyszłam oglądać koleżanki. Ja już nie mam śmiałości do występów (ostatni i jeden z niewielu w 2011r!) ani czasu na regularne zajęcia, aczkolwiek uczęszczam. Zastanawiam się właśnie nad Saggatem. Była super atmosfera. Super ludzie. Korci! :) Występy bardzo mi się podobały. Niektóre dziewczyny odważnie popłynęły... :) Wspaniele było Was oglądać.
Nie miałyśmy okazji się poznać, ponieważ nigdy nie uczyłam się ATS poza jednorazowymi warsztatami. W składzie Syrenek coś się dużo pozmieniło, bo faktycznie nie poznawałam. Choć i nachalnie się nie gapiłam :] Teraz na profilu na FB przejrzałam zdjęcia i w sumie mam mętlik. Może masz jakąś fotkę z tej gali i zechcesz się podzielić? :)
A i czy to była Manduca?
edit: Nie wierzę własnym oczom! A jednak! Niezła charakteryzacja! Jak to można się zmienić z występu na występ. Naturalnie, że widziałam Cię już nie raz! Przecież Ty długodystansowy wymiatacz jesteś. Stary skład. :D
Tahiya: tak, to Manduca:) a z Syrenami tańczę prawie od samego początku. Ze składu odeszło 5 osób jakieś 2,5 roku temu, przybyła nam jedna Ouledka, a teraz jeszcze gościnnie wystąpiły 2 dziewczyny, więc faktycznie można się pogubić:P
Alassea: Magda W.? Znam:)
Magda L. :-P