-
Witajcie :)
Chciałabym się przedstawić. :) Nazywam się Asia i jestem z Lublina. Po raz pierwszy na forum trafiłam rok temu, będąc w ciąży, kiedy szukałam informacji na temat chust i pamiętam, że bardzo szybko naprostowałam swój pogląd dzięki Waszej wiedzy i zamiast kupować tanią elastyczną z allegro kupiłam porządną, może trochę za mało złamaną jak dla nowicjuszki, chustę Natibaby. :D Nosimy w niej z mężem synka regularnie i dobrze nam służy.
Poza chustami wciągnęły nas jeszcze na maksa pieluszki wielorazowe i w tym wypadku stałam się ofiarą klasycznego uzależnienia pieluszkowego. :) Zresztą, przyznać muszę, że dzięki Wam wciągnęło mnie wszelkie wielo i znacznie zwiększyła się moja świadomość ekologiczna.
Pod wpływem działu radosna twórczość zaczęłam nawet szyć pieluszki i inne kobiece akcesoria na domowy użytek. Szyję ręcznie, bo świetnie mnie to relaksuje. Stało się to moim wieczornym hobby. ;)
Pozdrawiam serdecznie!
-
-
I dopiero teraz się ujawniasz? :lool: Bo masz już wszystkie podstawowe uzależnienia, jakbyś co najmniej miała z 1000 postów na liczniku :-)
Witaj zatem i pielęgnuj swoje uzależnienia :hello:
-
Heh, bo ja głównie z dzieckiem przy piersi śledzę forum i ciężko coś pisać wtedy. ;)
-
witam witam daleką lubelską sąsiadkę, a z jakiej dzielnicy jeśli można wiedzieć?
-
Zatem witaj oficjalnie na forum. :)
-
Obecnie mieszkamy na Bazylianówce (obok Olimpu).
-
Witaj :) fajnie, ze coraz nas wiecej po wschodniej stronie Wisly :)