nic? nikogo?
mi się bardzo podoba
lubię okinami, uwielbiam zen
Wersja do druku
nic? nikogo?
mi się bardzo podoba
lubię okinami, uwielbiam zen
ja już od dłuższego czasu jęczałam o oki zen :) i wyjęczałam :lool:
Bardzo się cieszę. :heart:
tylko szkoda, że bawełna....
http://imageshack.us/a/img5/6302/tas0.jpg
ooo, piękny!:love:
No, przyjemny :)
http://www.oschaslings.com/product/detail/443
losowanie!
Jeśli ktoś dla siebie nie losuje, to pięknie proszę o głosy na 6 i 2 :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:: heart:
ja tez poproszę o pomoc:) rozm 3,4,5 :) Będę wdzięczna:)
Nie będzie drugiej rundy losowania. Reszta zostanie wrzucona na stronę we wtorek. Jak komuś się nie uda wylosowac faktury może spróbować sił w polowaniu ;)
ooo tak :)) dobrze, że ogłosili, oby mi się poszczęściło tu albo tu :)
fakury rozsyłają :) kto szczęśliwy?! :)
:)
U mnie tradycyjnie kupa z wąsem. Jak ktoś nie chce 4 albo 5, to chętnie przygarnę.
Ja chętnie przygarnę 4-6 ;)
U mnie też pusto, co za niespodzianka :ninja:
Nie wiem, czy powinnam tutaj, czy gdzie... mam nadzieję, że nie łamię regulaminu - jestem w trakcie rozmów nt. oddawania faktur za pomocą losowania.
Mój wątek poszedł do kosza, Moderacja ma przedyskutować ten aspekt - bo regulamin nie uwzględnia takiej opcji. Zatem jest to niezgodne.
ekhm, no ten tego... bez komentarza...
ale jest jakiś problem z oddawaniem faktur? przecież nie bierze się za to pieniędzy, nie ma żadnej odpowiedzialności...
A no właśnie,że się podepnę pod pytanie. Z tego nie ma się żadnej korzyści materialnej,to jak oddanie zamówienia. A losowanie? Co złego w losowaniu? Skoro dużo osób jest zainteresowanych to wydaje się być sprawiedliwym rozwiązaniem. Poza tym,jesli czegoś nie ma w regulaminie od razu znaczy,że jest zabronione? To bez sensu przecież.
Nadgorliwość gorsza od faszyzmu,wiecie :ninja:
cóż. Trzeba się podporządkowywać do zasad, których nie ma. Znaczy jak coś nie jest uwzględnione to jest złe!
Nieraz widziałam oddawanie faktur na dziale sprzedam, więc nie rozumiem czemu wątek z losowaniem oddania faktury został usunięty :roll: