mogę forum jedynie przeglądać, tam gdzie powinno się wpisywać tekst mam przyciski [wstaw znaczniki..]
telefon dość podstarzały (nokia c3), więc może wystarczy coś zmienić w ustawieniach forum, tylko co?
Wersja do druku
mogę forum jedynie przeglądać, tam gdzie powinno się wpisywać tekst mam przyciski [wstaw znaczniki..]
telefon dość podstarzały (nokia c3), więc może wystarczy coś zmienić w ustawieniach forum, tylko co?
Ja w wersji mobilnej nie mogłam wysłać wiadomości a telefon raczej nowy. Posty zamieszczać mogłam. Do wiadomości zainstalowałam taptalk, spróbuj może u Ciebie też pomoże:-) albo na dole strony masz przycisk wersja na komputer(lub pełna wersja) i wtedy już na pewno będzie wszystko działać.
tez tak mam, ze z telefonu moge tylko czytac a pisac sie nie da :cryy:
no i opanowałam to
już działa przez TT
Podbijam. Jestem na feriach bez dostepu do laptopa, używam taptalka do przeglądania.
I klops. Nie moge zaczac nowego watku (odpisywac na istniejace posty i pw moge).
Nie moge tez wstawic zdjec:, przy probie wstawienia wyskakuje mi komunikat ze przekraczam limit 95 MB, a to tylko zdjecia z telefonu, wiec chyba male sa... Jak to naprawic...
No juz opanowalam wstawianie zdjec, aleza chiny ludowe nie moge rozpoczac nowego watku, teraz tez musialam sie podpiac pod czyjs...
Jak to zrobic?
też się podpinam z pytanim jak wstawić zdjecia przez tapatalk?
bo ja robię tak: mam zdjecie, klikma na "udostępnij" wybieram tapatalk, forum, idę do podforum i tutaj każe mi zakładać nowy temat, nie mogę tematu wybrać...