Ella Roo pytanie o nosnosc :)
pytanko do mam noszacych w Ella Roo producent podaje ze mozna nosic dzieciatko do ok 16kg
a jak Wasze doswiadczenia ? ilo kilogramowe dzieciatka nosilyscie i bylyscie zadowolone? chusta sie nie wrzynala w ramiona itd??
ja pierwsza ;) Moja Julia ok 7,20kg
kto nastepny?
Re: Ella Roo pytanie o nosnosc :)
troche nosilam w plecaczku z Elki mojego wtedy hmmm 12 kilowca?
zle nie bylo :-)
Nellka 11,5kg ale tylko na chwile po domku;) jak widac dziecie nie wisi od ciezkosci;) nio nio :lol:
http://nelly.odiland.com/galleries/M..._04_2009/3.jpg
http://nelly.odiland.com/galleries/M..._04_2009/4.jpg
i chyba jestem zdecydowanie rozpieszczona przez MT i Tomka i indio bo troszke mi bylo niewygodnie;) no i druga strona medalu ze na szybko sie zamotalam wiec ladnie nie dociagnelam :oops:
ale niesc ponioslabym w niej spokojnie jakis czas;)
Ja nosiłam, fakt że nie długo, ale jednak, mojego 14 kg dwuipółlatka i wpadłam w zachwyt, bo to elaroo takie malutkie, kompaktowe, zgrabniutkie i samo się dociągnęło i samo się zawiązało. Ja tam byłam zadowolona niezwykle. Ale, jak mówię, nie nosiłam na długich dystansach, zresztą w niczym już na długich nie noszę, bo mój syn już nie lubi. Tylko w stanach wyższej konieczności daje się zapakować.
Ja noszę tylko w Elsie (innej nie mam :( ) i czasem w moim MT. Tydzień temu z ponad 9 kg maluchem byłam 3 godziny w lesie. Jak dla mnie bardzo wygodna. Jak się dobrze ułoży na ramionach i dociągnie, to mogę nawet cały dzień nosić :D
dziekuje dziewczyny :kiss:
dziekuje dziewczyny :kiss:
10,5 kg córka, kiedy ja byłam w 9 miesiącu ciąży. Plecaczek. Długo nie mogłam, bo brzucho wiekie i bałam się, że za bardzo się przeciążę, ale fajnie było - nic się nie wrzynało, nie opadało itd. Córka popłakała się, kiedy ją wyjęłam. Byłam na prawdę miło zaskoczona.