-
Hey Mamusie!!
Czesc jestem Iza i mieszkam na wsi:) Mam pol rocznego Synka ktorego pieluchuję od 4 miesiecy, od jakiegos miesiaca nosze go rowniez w chuscie, jak narazie 2x ale moze sie z czasem rozkece:) dzieki chuscie moge zabierac rowniec na spacery pieska wiec jest to przyjemne z pozytecznym:)witam wszystkie Mamusie i Tatusiow. Do uslyszenia:)
-
Witaj :hello:
I rozgość się :D
-
O proszę, kolejny pożytek z posiadania chusty - pies się nie czuje odrzucony. :)
Witaj na forum. :welcome:
-
-
Witaj :) Jeeej na wsi, fajnie tam musicie mieć i zdrowo :lol:
-
jestem z Orla jakies 30km od Gdyni:) mala wioska ale baardzo przyjemnie tu u nas:) pozdrawiamy
-
oj, o drugi koniec PL. Pytam. bo ja też z małej miejscowości, gdzie chusta nieoceniona w swojej praktyczności :)
-
-
Witaj...ja też nowiuteńka tu jestem :hello:
ah te spacery z pieskami :D
Ja śmigam z dwoma Hasiorami (husky znaczy się) ....dziecię wali kimę a psy trzaskają kilometry....jestem uznawana za lokalnego męczennika ale ja to uwielbiam....a mała jak nie śpi to sobie patrzy z chusty jak sunie ładnie koło nogi maszerują i ma dodatkową rozrywkę :mrgreen:
-
;)
Ja śmigam z poltora rocznym czarnym Labradorkiem:) Moj syn jest mega zajarany pieskiem i bardzo lubi gdy razem spacerujemy:) pieski sa super:) pozdrowionka
-
Moja chusta też służy do wyprowadzania psinki i dziecinki. Psina idzie na swoich nogach synio moich i wszyscy szczęśliwi. Przyjemnie z pożytecznym. Pozdrawiamy