Re: Zielona pasiasta Nati
śliczny szmaragdzik :thumbs up: prezentacja na dzieciu by się przydała :mrgreen:
Też taką kupiłam :D
Dla mnie to pierwsza chusta. Troszkę motałam na "pusto", ale bez maluszka to tak jakoś dziwnie. Czekam na Syna i będziemy się uczyć razem.
A chusta faktycznie piękna :applause:
Śliczna. Ja jeszcze bije sie z myślami i nie wiem jaka kupić. Ale Tobie gratuluję :-)
Dzięki dziewczyny :) Dziś byłam z synkiem na srednio dalekim spacerku, oczywiście w naszej Nati i naprawdę nosi sie świetnie :love:
ja całkiem nie zielonolubna i nie pasiastolubna, ale uważam, że zielenie nati to ich najlepsze modele pasiaków. gratuluję.
sliczna:D moj Tom-ek troszke do niej podobny;)
Dzieki :) Coraz bardziej ja lubię :love:
cudna :love: To dla mnie najladniejszy pasiaczek, jaki ostatnio widzialam, gratuluje zakupu :thumbs up:
lemonka a ja zazdroszcze że możesz jej używać. Ja muszę czekać do lipca na Maluszka...
Byle do lipca, byle do lipca, byle do lipca... :jump:
Cytat:
Zamieszczone przez lemonka
I szkoda, że chusta nie ma nazwy :(
ja ją sobie nazywam Rainforest i nawet napisałam kiedyś o tym do Natalii, bo też nie potrafiłam zrozumieć dlaczego ta chusta nie ma nazwy.
A jest rzeczywiście przepiękna :D
Ponownie dzięki :)
Tysia, doczekasz się :)
Rainforest to dobra nazwa :)
Też mam zieloną pasiastą NATI ale nie Rainforest :D tylko Toskanie. To moja pierwsza chutsta ale jestem z niej bardzo zadowolona i nosi się rewelacyjnie :)
Też mam zieloną pasiastą NATI ale nie Rainforest :D tylko Toskanie. To moja pierwsza chutsta ale jestem z niej bardzo zadowolona i nosi się rewelacyjnie :)
Też mi się bardzo podoba!
1 załącznik(ów)
Ja też mam zieloną Nati tyle,że Toskanie, w tych zieleniach się zakochałam :love: (choć teraz zdradzam ją z Zarą purple :oops: )
Chusta dostała ostatecznie nazwę Amazonia. Po angielsku amazoński las deszczowy mówi się Amazon Rainforest czy jakoś tak, więc mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni z nazwy.
Mam w domu do dyspozycji ok. 50 modeli chust Nati i przyznam się, że właśnie w Amazonii i w wełence noszę swoją córę najczęściej. :hide: Ta chusta jest niebezpieczna, ma w sobie jakąś zniewalającą magię. :wink:
:mrgreen: Ja też uwielbiam zielenie....a te odcienie są w moim typie...zazdroszczę odrobinkę...ale i ciesze się,że Ty jesteś w jej posiadaniu...niech Ci się wspaniale nosi... :mrgreen: