http://www.wickelkinder.de/manduca/newd ... itions.htm
Wersja do druku
oj ta szara z tym turkusem :love: :love: :love: :love: :love:
OliveGrove :love:
:love:Cytat:
Zamieszczone przez Ilonsa
:love: :love:Cytat:
Zamieszczone przez aneta.s
Wzornictwo i kolorystyka ładna, ale dla mnie to nadal brzydka manduca :hide:
OliveGrove :omg: CUDNA
Ładniejsza niz moja brązowa w kwiatki :D Będzie mi się po nocach śnić!!!
Oj! :omg: :love:
Olive :love: :love: :love:
Śliczności, ale pewnie cena z kosmosu :? ...wolę nawet nie sprawdzać i zachwycać się w niewiedzy :lol: .
widziałyśmy :)
Ja ciągle świeża w temacie dlatego zapytam: od kiedy można nosić bobasa w takim nosidle i do ilu kg (tak mniej więcej)?
Z tego co widzę na zdjęciach na stronie, to można nosić z przodu i z tyłu tak??
A, i czy to rozmiar uniwersalny? Zmieszczę się ja i mój mąż?
No i jak ją zdobyć, bo z tego co widzę to nie można bezpośrednio ze strony Manduki,
A czy jest roznica pod wzgledem jakosci w wersjach limitowanych i nie? Czy moze jest roznica gdzie zostala Manduca zrobiona? (widze ze wiekszosc w Chinach ale niektore limity w Czechach) .
chyba czuję że muszę mieć SweetButterfly :twisted:
Moi faworyci to Jardin Noir lub Olive Grove... ech, maz mnie z domu wyrzuci jak zamowie cos jeszcze :(
Cytat:
Zamieszczone przez herbal2
Ja też nie ekspertka ale postaram się odpowiedzieć.
- można nosić od 3,5 do ok. 20kg Manduka ma specjalne majtki dla maluszków, żeby nie musiały robić takiego szpagatu :) Ale chyba jednak najlepiej nadaje sie już dla dzieci siedzących ok 6miesięcznych
-można nosić z tyłu i z przodu
-rozmiar jest jeden, ale mam wrażenie, że jednak nie jest dla chudziaków (patrz mój m. - 56kg :/) bo nie da się aż tak bardzo dociągnąć pasów
-nie wiem gdzie są limitowane wersje, ale te zwykłe są np u vegi
pikne :love:
ino ta cena :| i swiadomosc ze za ta kase to sobie nie zrobie z tego hustawki... :wink:
robią wrażenie :)
A ktoś wie, ile będą kosztować?
jasminee wielkie dzięki!!. Do tej pory podczytywałam tylko o chustach, ale to nosidełko wydaje mi się super, szczególnie dla męża - szybkie i proste w użyciu :) No to trza pisać do Vegi :love:
ponawiam pytanko - przede wszystkim do PASJI :) jest roznica w wykonaniu w limitowanych/nie-limitach lub w zaleznosci od kraju pochodzenia???