mama Julii chciala sie przywitac :):):)
:lool: :lool: hej :hello: jestem mama prawie trzymiesiecznej Juleczki :)
chcemy sie przywitac z wszystkimi oraz pochwalic ze mamy juz dwa pierwsze spacery chusta otulone :)
poczulam sie jakbym znowu byla w ciazy :) z ta roznica ze mam Julcie blizej serca i kiedy tylko chce moge ja pocalowac w nosek :) bardzo sie podoba chustowanie :) zaczelismy od kolyski :) corcia grzecznie sie w niej uklada :) spi smacznie do tego stopnia ze dzis pierwszy raz slyszalam male chrapanie hihihi... za noszeniem dzieciatka w chuscie przemawia kilka czynnikow ale ja postanowilam sprobowac poniewaz dzieki temu czuje dzidzke blisko mnie wiem ze wzrasta wiez miedzy nami :) nie musze sie z wozkiem przepychac czy tez czekac w kolejce po winde bo mozemy smialo pokonywac schody :) np. w sklepach razem sobie ogladamy ciuchy i nie boje sie o nia ze mi ktos ja z wozka ukradnie :)... uczymy sie nawzajem pewnosci siebie :) ... dzieki chuscie nie czuje juz tej pustki ... takiego "oderwania" ktore odczuwalam po porodzie :)... porod mialam miesiac wczesniej niespodziewanie wiec pewnie nie bylam ani dusza ani cialem przygotowana do tego ze juz nie jestesmy "dwupaczkiem"... a dzieki chuscie powrocilo to cieplutkie uczucie bliskosci :):)
Re: mama Julii chciala sie przywitac :):):)
witaj:)
ale piękna ta Twoja Julka! :love:
No witaj Janis J.Widze,ze szarzujesz niezle na forum,72 posty w ciagu kilku dni zaledwie :D Niedlugo chusteryczka jeszcze zostaniesz :twisted:
Witaj :) Ale masz w sobie dużo radości i ciepła.... przynajmniej wirtualnie tak to odczuwam :) Pięknych chwil z Julią i miłego chustowania:)
Cytat:
Zamieszczone przez elbazetka
No witaj Janis J.Widze,ze szarzujesz niezle na forum,72 posty w ciagu kilku dni zaledwie :D Niedlugo chusteryczka jeszcze zostaniesz :twisted:
... szarzuje buszuje bo Juleczka jest mala ... duzo spi i jest grzeczna ... ale juz niedlugo niedlugo... i bede pisac jednego posta na miesiac hihhiii
:lool: :lool: :lool: ... dziekujemy wszystkim za cieplutkie przywitanie :lool: :lool: :lool:
prosze przygotowac pomidory ...
... ale nie rzucac mocno :lool: :lool: ... rozpanoszylam sie na forum niczym jakie dzikie wino a przywitac to sie zapomnialo :hide: :duh: :sorry:
... ale wlasnie sie poprawiam :lool: :lool: ... jestem mama Julii Faridat- /drugie imie oznacza jedyna,niepowtarzalna i oczywiscie pochodzi z kraju meza /:) jestem od 2 lat zona Nigeryjczyka :)
ha ha ha i " omotana " :wrapmom: ... mieszkamy w UK :) ... pierwsza moja chusta to bordowy elastyk kupiony w sklepie od agatkie :) potem dokupilam nastepna Ellaroo i marze o nastepnej czerwonej Indio i pewnie sie stosik uzbiera ... mam nadzieje ze jedna mi mezunio przywiezie z Lagos :lol: ...
nick to oczywiscie ulubiona wokalistka :) ... to chyba tyle o nas :roll:
Re: prosze przygotowac pomidory ...
Janis fajnie że z nami jesteś i pisz więcej :lool: :lool: :lool:
czesc :)
miło Cię przywitac :hello: