Szukam dobrej duszy z Wawy lub okolic, która pieluchuje wielorazowo i mogłaby się podzielić wiedzą na ten temat. Jestem miesiąc przed terminem porodu i chciałabym spróbować wielo od początku.
Wersja do druku
Szukam dobrej duszy z Wawy lub okolic, która pieluchuje wielorazowo i mogłaby się podzielić wiedzą na ten temat. Jestem miesiąc przed terminem porodu i chciałabym spróbować wielo od początku.
W jakiej dzielnicy mieszkasz?
dołączę do pytania Pat ;)
Mieszkam 30 km od wawy w kierunku wschodnim ale bywam w wawie. Nie problem jest dla mnie umówienie się gdziekolwiek ponieważ rozrzut miejscowy spraw do załatwienia, rodziców mam dość spory. Muszę tylko wiedzieć gdzie i o której wcześniej aby zaplanować sobie podróż.
przepraszam, że nie pisałam, ale mam dość napięty program ostatnio ;)
Jeśli masz ochotę zapraszam, jedno co to że niemal nigdy nie znam dnia ani godziny, aczkolwiek jeśli nie muszę nigdzie dojeżdżać jest mi łatwiej coś zaplanować. Jeśli wiesz, że będziesz w okolicach Natolina jakoś niedługo, to daj znać (najlepiej na priv) postaram sie dostosować.
Praga Południe - Grochów, Gocław :) też służę pomocą :)
JoShiMa a czy ty nie jesteś z Dębe, kojarzę nick z forum gazetowego?
Wybieram się jutro do wawy w okolice śródmieścia, mokotowa, ale może być ursynów wzdłuż metra, w godzinach od 10 do około 17. Czy ktoś ma czas i ochotę się spotkać?
W czwartek też będę ale jeszcze nie wiem w jakich godzinach.
jesli to jeszcze aktualne to ja rowniez podziele sie wiedza i doswiadczeniem oraz dobrymi radami. Pieluchuje chlopcow od poczatku wielo