Zobacz pełną wersję : "Zimowa" chusta - z wyglądu (nie chodzi mi o skład!)
Dobieracie kolory/wzory chusty do pory roku? Ja bardziej w teorii ;) no i tak z okazji lata myślę sobie o zimie i jakoś żadna chusta mi do zimy "nie pasuje" ;) Jak przyjdzie co do czego to i tak będę nosić w czym popadnie, ale pomarzyć chyba można, co nie ;) Macie swoje zimowe typy? Ulubione zimowe kolory i wzory?
Jak najbardziej zimowy jest dla mnie japan indygo, honsiu chyba ice nie pamiętam, jasnoniebieski i mandalina ice:)
A wzorem jeszcze oczywiście renifery Nati ;)
Didkowe sniezynki!
Elipsy czekoladowe z wełną.
Japany brązowe.
katja i aere mi się kojarzą z jesienią.
Szare japany Nati.
Właśnie tak. ALe ja i tak noszę go przez cały rok :)
wystarczy, że wełna i wsio :)
zewelinal
29-06-2013, 20:55
a mi wełna i latem odpowiada :)
ja bym bardziej na kolor patrzyła, a nie na skład
Ja mam zimową wełenkę Nati Sweet Place :)
Zdecydowanie czerwone didkowe śnieżynki :) Z drugiej strony faktycznie Japan indygo.
sensibileanima
29-06-2013, 21:09
jak dla mnie japan indygo zdecydowanie ;)
Śnieżynki didkowe i japan indigo, czyli jak wszyscy ;). Jeszcze Oschowe Alto Zen mi się zimowo kojarzy. No i Roses Noel na Boże Narodzenie :).
tez pierwsze pomyślałam o śnieżynkach didkowych i o honsiu ice bodajże :)
Pekatrine
29-06-2013, 21:35
Mnie się perła kojarzy z zimą
mam honsiu ice z konopiami;
miałam honsiu ice z wełną - IMO mi się kojarzą z letnimi chustami, pięknie komponują się z opalenizną, właśnie dzięki kolorowi robi mi się chłodniej w ciepłe dni; tak jak np. Babylonia Turkish Delight - zimny kolor turkusu - wyśmienity na plaże!
A wracając do tematu - japan indygo, roses noel
ogólnie japany są takie zimowe taka natka z jelonkami też zimowa dla mnie no i skowrony zimowe nawet te z jedwabiem one mi raczej na gile na bezlistnych gałązkach wyglądają
Ja bym powiedziala, ze Orient Didka :) taki sie kocykowaty wydaje i ta wzorzystosc dodaje "ciepla", mimo, ze to sama bawelenka.
Marciula
04-07-2013, 11:33
http://chusty.info/forum/showthread.php/99652-Nati-Legend-of-the-Miraculous-Deer
:)
Ja w zimę wolę kolorowe pasiaki, takie mocno energetyczne :D
Georgina
19-07-2013, 10:02
Jak nosiłam zimą, wybierałam zazwyczaj opuncję meksykańską - zimą jest mało barw -przewaga bieli i szarości, kolorowa opuncja ładnie się na tym tle kontrastuje i dodaje energii :) jest taka optymistyczna
Marciula
23-11-2013, 21:48
Gotowi na święta? Kokadi i Pollora mają coś specjalnie dla tych chustowo-niegotowych! :mrgreen:
http://imageshack.us/a/img843/3725/xqgc.jpg
http://imageshack.us/a/img191/4580/ejiv.jpg
Jakbym nosiła, to bym sobie kupiła to kokadi. Pollora paskudna.
Marciula
23-11-2013, 22:00
pollora jak papier do pakowania prezentów wygląda :lol:
ja myślę o kkd, ale nie wiem czy to dobry pomysł, choć przecież całą zimę można w takiej chuście nosić....
Kurcze, położyłabym to kokadi jako obrus świąteczny :D.
sensibileanima
23-11-2013, 22:10
Kurcze, położyłabym to kokadi jako obrus świąteczny :D.
to samo sobie pomyślałam, w sumie nie mam świątecznego bieżnika ;) tylko ten, "trochę" drogi ;)