PDA

Zobacz pełną wersję : kółkowa-odkrycie!

brikola
30-03-2009, 18:05
tzn. nic wielkiego tylko ja odkryłam chusty kółkowe i ich niesamowitą funkcyjność! Zajmują mało miejsca, proste w obsłudze, wygodne... wcześniej w ogóle nie drążyłam tematu bo i po co? -na dłuższe trasy długa jest nieoceniona, do tego tak mało można w porównaniu z nią zrobić...
...aż tu pewnego dnia do mnie zawitała niespodziewanie i zaskoczyłam się bardzo pozytywnie. Napewno zostanie z nami do końca chustowania! i żałuję, że wcześniej jej nie odkryłam!

macierzanka
30-03-2009, 18:31
Ja mam to samo. Bardzo niedawno odkryłam chusty kółkowe.
Nasza służy nam do usypiania :thumbs up:
Jej na pewno się nie pozbędę.

aliona
30-03-2009, 20:25
ja się właśnie z kółkową zaprzyjaźniam.
pierwsze wiązanie to była kaszana, ale już każde kolejne coraz lepsze.

oczarowała mnie szybkość zakładania tego ustrojstwa, rach ciach i juz dzieć przywiązany do matki. normalnie z prędkością światła!

teraz chce mieć więdcej kółkowych o zgrozo :shock:

brikola
30-03-2009, 20:27
teraz chce mieć więdcej kółkowych o zgrozo :shock: :lool:
ale tak na serio-boje się trochę tego samego :hide:

zirca
30-03-2009, 20:33
a i ja muszę o kółkowej pomysleć....chusta za długa do zwykłego noszenia na biodrze, ciagnie sie toto dwa kilometry po ziemi, albo godzinami motać trzeba to co zostaje :evil: więcej tego całego plątania, niż to warte :roll: a w kółkową-rach, cich-i dzieć siedzi gdzie Pan Bóg przykazał :mrgreen:

pama
31-03-2009, 10:18
ja tez myślę o kółkowej, ale na zmianę z mejtejkami :D

Tuja
31-03-2009, 20:35
Ja też myślę o kółkowej, bo dzieci z różnych miejsc kilka razy dziennie odbieram i taszczenie fotelika z najmłodszym albo samego najmłodszego i z tymże najmłodszym zakładanie butów średniakowi jest sprawą ciężką, a motanie go w chustę za każdym razem jak wychodzimy z samochodu i to na chwilę to tez nie najlepszy pomysł.
A jakie kółkowe macie dziewczyny? Jakie polecacie??

odynka
31-03-2009, 20:59
a ja mam do sprzedania - lalalalala;)

Iwanna.T
31-03-2009, 21:03
ja miałam możliwość noszenia w testowych Anety (z lnu) - super łatwe dociąganie, fajne ramię. No i mam teraz swoją jedwabną zolowear - ramię ok, trochę przygrubawa, ale fajnie otula (ale jeszcze nie prałam). Miałam przez chwilę lanę tatoo kółkową, ale jeszcze wtedy nie umiałam się z kółkowymi obchodzić :hide: więc za dużo o niej nie powiem.

Tuja
31-03-2009, 23:10
dzięki, a ktoś w leosiu kółkowym nosił?

april
31-03-2009, 23:19
Ja. miałam leosia rouge. Była cudna! I nosiłam w niej kiedyś mojego Bartka zmęczonego po basenie-16 kg wtedy wazył.

hexi
31-03-2009, 23:24
ja tez wlasnie kolkowe odkrywam :)
troche pozno, ale wczesniej nie byly mi potrzebne...w kolysce nigdy nie lubilismy sie nosic, a na biodro byl pouch, dopiero teraz przy biegajacym smyku w pelni doceniam funkcjonalnosc i wygode kolkowej.
a najfajniejsze jest to ze w niej tez moge na plecach nosic (jakos sie juz odzwyczailam od noszenia z przodu :roll: )
mam nati zakard z ramieniem spb i kocham ja baaaardzo.
przymierzalam wszystkie opcje jakie mi wpadly w rece i ta okazala sie strzalem w 10. :mrgreen:

Anna Nogajska
01-04-2009, 00:09
a ja ostatnio dosłownie takie oczy zrobiłam :shock:

od wieków leży u mnie kólkowa z chusta.pl. leżała, leżała, bo jakoś kółkowe mi były nie podrodze i kolor nie powalał. no i w końcu wsadziłam do niej ostatnio julkę i totalne zaskoczenie! to jedna z najlepszych kółkowych jakie widziałam. dociąga się w sekundę i trzyma jak nie wiem co. aż uwierzyć nie mogłam i alexa zachustowałam, on waży około 11-12 kg.

milkablabla
01-04-2009, 08:21
A ja próbowałam, próbowałam i nie wychodzi mi :( jakaś niekumata jestem

brikola
01-04-2009, 08:49
a masz kogoś kto by Ci pokazać mógł? to naprawdę proste jak Ci ktoś pokaże.

Tuja
01-04-2009, 15:03
Ja. miałam leosia rouge. Była cudna! I nosiłam w niej kiedyś mojego Bartka zmęczonego po basenie-16 kg wtedy wazył.

O! to się cieszę :)
leo rouge i leo natur to moi faworyci :D

wanderluster
01-04-2009, 22:25
ja się swego czasu zachwyciłam, ale wtedy Vega mi poukładała materiał w kółkach; sama jakoś nie mogę ich dobrze ułożyć

i kółkowa poszła w kąt, a manduca chodzi z nami wszędzie

anaga
02-04-2009, 07:21

O! to się cieszę :)
leo rouge i leo natur to moi faworyci :D
ja nosilam w leo marine - cudo !! naprawde, goraco polecam.