Zobacz pełną wersję : początki wielorazówek
ChowChowww
28-03-2009, 20:48
Dziewczyny, domyślam się, że ten wątek był już tu poruszany, ale potrzebuję kilku krótkich rad: ile wielorazówek na początek? I jaki rodzaj jest najlepszy dla osoby, które właśnie postanowiła porzucić pampki? Proszę o pomoc ;-)!
to wszystko zalezy od tego co ile zamierzasz prac, ile chcesz wydać pieniędzy i wstępnie jakie pieluszki bys chciala - do składania, formowanki czy kieszonki???
Iwanna.T
29-03-2009, 09:13
Najtaniej: tetra + otulacz, na wyjścia i noce coś chłonniejszego (formowane, kieszonki)
Najwygodniej: AIO (zupełnie jak pampki, tylko do prania). Uwaga - to najdroższa opcja.
Jeszcze dużo zależy od tego czy umiesz szyć :)
ChowChowww
29-03-2009, 15:32
Niestety, z szyciem u mnie raczej kiepsko, choć pewnie jakbym przysiadła, to coś udałoby mi się zrobić ;-). A jakie pieluszki bym chciała? Najprostsze w obsłudze ;-).
Poszperam trochę po sklepach internetowych, w razie czego będę prosić o opinię!
najprostrze w obsludze sa AIO i kieszonki
ze sie podczepie.....
mi chodzi o najprostrze w obsludze.....bo sie zaczynam przemagac (iwona :kiss: ) ,czyli ,ze te AIO????? a czy one przeciekaja???
poczytajcie tu :D ->http://www.chusty.info/forum/viewtopic.php?f=17&t=16132&p=266283#p266283
Iwanna.T
04-04-2009, 22:53
ze sie podczepie.....
mi chodzi o najprostrze w obsludze.....bo sie zaczynam przemagac (iwona :kiss: ) ,czyli ,ze te AIO????? a czy one przeciekaja???
Nata - skąd przypuszczenie, że przeciekają :?: :?: :?:
Każda pielucha po swoim deadline przecieka ;)
Na początku chciałam używać kieszonek, ale odkąd spróbowałam formowanek to się zakochałam :love:
Biedronka
09-04-2009, 21:04
wg. mnie trzeba spróbować różnych pieluch żeby zobaczyć co NAM i NASZYM dzieciom najbardziej odpowiada .
Ja wole formowanki bambusowe ...inne mamy kieszonki ...jeszcze inniejsze kochają tetre + otulacz .
Najlepiej kupic po sztuce/ 2 kazdej z rodzaju i samej zobaczyc .
Potem sprzedać co nam nie odpowiada i za te pieniądze kupić te które najbardziej nam podpasowały :D