PDA

Zobacz pełną wersję : Witam i od razu podziwiam :)

ewiczeq
07-06-2013, 22:21
Witam i od razu podziwiam! Podziwiam wiele piszących tu kobiet! Jestem mamą około "pięciomiesięczniaka" i przy nim jednym mam tyle zajęcia, że od jego urodzenia nie wiem co to odpoczynek a na forum (poczytanie) znajduję czas zaledwie raz na tydzień i to na parę minut. Podziwiam te wszystkie mamy, które mają parę dzieci i JESZCZE CZAS, żeby posiedzieć na forum! RESPECT! :mighty:
Od stycznia (czyli wtedy, kiedy rodziłam) zaliczyłam więcej upadków psychicznych niż wzlotów ale poczytanie WAS kobiety podnosi mnie na duchu, że nie jestem sama z moimi problemami.
A chustę i nawet pieluchy uskuteczniam już z moim małym Smokiem od jakiegoś czasu (z pieluchami sobie radzę, ale z chustą mam jeszcze sporo problemów).
Wszystko co robię, robię dla mojego synka o pięknych dużych (po mnie) szarych (po tatusiu) oczach, bo jeden jego uśmiech :D potrafi przegnać najcięższe chmury :heart: :heart: :heart:

madlles
07-06-2013, 22:26
nie ma co podziwiać trzeba działać :)
U mnie im więcej siedzę na forum=mały częściej wisi na cycolu :)

dzieckoziemi
07-06-2013, 22:29
Witaj na forum! Naprawdę nie ma co podziwiać, lepiej czerp inspiracje i ładuj baterie na zmagania z codziennością. I, paradoksalnie może, ja mam poczucie, że przy dwójce dzieci mam więcej czasu dla siebie niż przy jednym. :D

hajda
01-08-2013, 13:14
hej hej :)