Zobacz pełną wersję : poznańskie Winogrady :)
Witam!
Jestem Ola, żona Witka, a że oboje nosimy, to nick na forum jest tworem z naszych imion:)
Jestem mamą styczniowej panienki, noszonej od lutego. Zakup chusty był pierwszym większym wydatkiem na dzidziola w ciąży - córa miała kilka ciuszków i chustę:mrgreen:
Motamy się w LL lato i Natkową Sawannę. Mamy też starą Gobi, ale tak się z Lennym polubiłam, że jeszcze nie poszła w ruch. Spotkać nas można najczęściej na Winogradach, czasem w lasku Żurawińskim. W weekendy bywamy na Cytadeli.
Aktualnie walczymy z kryzysem wielo:mad:
Pozdrawiam:hey:
witam witam poznań :)
niech CI tu dobrze będzie ;)
Zaglądałam tu od miesięcy, ale wiem, że fora uzależniają, wiec się nie rejestrowałam:hide: Jak widać, przełamałam się i sie rozgaszczam:)
Weci - swoją drogą, to myśmy się w teorii już poznały. To nas MartaF. miała zaciągnąć do Bąblińca na warsztaty, tylko plaga jakaś padła na Ciebie i Giovankę:nono:
Zaglądałam tu od miesięcy, ale wiem, że fora uzależniają, wiec się nie rejestrowałam:hide: Jak widać, przełamałam się i sie rozgaszczam:)
Weci - swoją drogą, to myśmy się w teorii już poznały. To nas MartaF. miała zaciągnąć do Bąblińca na warsztaty, tylko plaga jakaś padła na Ciebie i Giovankę:nono:
to się rehabilitujemy i jeśli znów armagiedon nie przyjdzie będziemy w tym miesiącu ;)
wpadnij do nas na zimówki- fajnie będą 3 z jednej bandy :P
piątkowo się kłania ;)
:hello:
piątkowo się kłania ;)
razy dwa:hello:
razy dwa:hello: razy trzy :D
piątkowo się kłania ;)
i Centrum(jeszcze), niedługo Łazarz;)
Witaaaaj!
:hey:
i Rataje po raz pierwszy ;)
Ależ się Poznań zebrał:ninja: Dzięki za powitanie! Cynthia - Ciebie znam osobiście:mrgreen: Byłam ciotką z Gauganka! W kwietniu z mężem byliśmy na warsztatach i podziwiałam, jak Maryśka wydoroślała, od kiedy ją widziałam ostatnio.
mYSZAKNN
07-06-2013, 23:35
i Rataje po raz pierwszy ;)
i poraz drugi
Uaktualniam stosik: będziemy się nosić w leośku:twinsdad::slingtwins:
giovanka
10-06-2013, 14:50
Cześć Olu:D
No to ja Grunwald dokładam do litanii;)
Mamy zamiar dotrzeć na warsztaty tym razem!
Będzie trójka dzieci urodzonych od 16 do 21 stycznia:D
Gavagaai Łazarz? piknie!
No ja myślę!
Chociaż z drugiej strony wielkiego szołu nie zrobimy, bo miesiąc temu na czerwiec zapowiedziały się chyba 4 małżeństwa z ... 14 dzieci :rolleye:
giovanka
10-06-2013, 19:39
No ja myślę!
Chociaż z drugiej strony wielkiego szołu nie zrobimy, bo miesiąc temu na czerwiec zapowiedziały się chyba 4 małżeństwa z ... 14 dzieci :rolleye:
:omg: ale chyba nie każde ma po 14:D?
Będzie się działo,
oj będzie
!!!
kasiekonik
11-06-2013, 11:15
Cześć Olu:D
No to ja Grunwald dokładam do litanii;)
Mamy zamiar dotrzeć na warsztaty tym razem!
Gavagaai Łazarz? piknie!
i ja Grunwald! i ja! ;) ze swoim dzieciem urodzonym 23 stycznia :D
witam!
Katarzynko jak miło Cię widzieć :D
edit
Wy wiecie że w tym wątku jest 4 niemowląt urodzona w przeciągu tygodnia ;)
dzieckoziemi
29-06-2013, 21:40
Witaj dawny Poznań, konkretnie Rataje. :) Ale obecnie na wygnaniu za morzem.
witam serdecznie, ładna Wam wyszła kombinacja imienna, pozdrawiam Wiolcia ;)
truscaffka
14-08-2013, 00:57
to i ja si,e dołączam, z suchego lasu co prawda ake to prawie poznań przecież:)
Catalina
24-08-2013, 12:15
Cześć WiOlciu! Miasto doznań rośnie w siłę :)
Kajman01
26-08-2013, 19:00
siemankoo, rychu peja na propsie :P
Witam z Wildy :) Z Zuzią z 13 maja, dopiero trafiłyśmy na forum :)
Witam z Wildy :) Z Zuzią z 13 maja, dopiero trafiłyśmy na forum :)
a to własny wątek powitalny sobie załóż :)
ło, poznanianki noszą! witam jeszcze z Grunwaldu, chyba już jako 3. Za chwilę Plewiska :)
Barbareks
31-12-2013, 20:54
Hej dziewczyny, czy znacie dobrego doradcę laktacyjnego co to moze pojawić się na polnej?
koleżanka na 14.01 będzie siedziała w szpitalu w oczekiwaniu na cesarkę (37tydz.) jej córcia ma guza na śliniance już 7cm i cały czas to świństwo rośnie razem z nią. Nie wiadomo kiedy będzie mała miała operację, ale bardzo chce moja znajoma karmić piersią, a powstaje dużo pytań w związku z tą operacją małej. Proszę doradźcie do kogo się zwrócić w tej sprawie, z kim porozmawiać??