Zobacz pełną wersję : Przyznac sie - kury ;)
No wlasnie, ktora biduje pawiszcza petrolowe na ebayu? Ciekawa jestem, czy staje w szranki z forumka jakas? :P :P
FatalFuchsia
04-06-2013, 13:35
No wlasnie, ktora biduje pawiszcza petrolowe na ebayu? Ciekawa jestem, czy staje w szranki z forumka jakas? :P :P
Ja na pewno nie, śpij spokojnie. Mam garneta, petrolowe mi się nie podobają. Natomiast oceniając po garnetach - warto:)
wygralam :D
teraz czekam na fakture, bedzie my wysylal do Pl do cioci, bo poza Jurop nie ma opcji. Ciocia dyskretnie podesle do mnie. Mam nadzieje ;)
Siodemeczka, wyszlo mnie jakies 350 pln, nowka.
na niemieckim? ja Ci moge przeslac dalej, mam juz wprawe w takich akcjach;p
Aj, przesylka do mnie taka sama cenowo zdaje sie, bo juz patrzylam niedawno. No i juz dzwonilam do cioci w tej sprawie :)
Ale dzieki za oferte :)
czy to oznacza, ze mi juz wyslala? :
Hallo,
Ihr Zahlungseingang wurde verbucht.
Im Anhang die Rechnung.
Diese gilt als Kaufbeleg.
nie, płatność dostała i wysyła Ci rachunek:)
aha ;)
Dzieki. Ja z niemieckiego to tylko kaput gegangen :P
Pisze nowy post, zeby sie nie zlaly ;)
kurki juz u mnie na grzedzie :P
Ten petrol taki zielonkawy jest, ale i tak piekne. A jakie mieciutkie! Chyba zniewole dziecko jak sie obudzi i pomotam :D Ach, i od razu jakos sloneczniej sie zrobilo.....
yvona, a orientujesz się może, czy sprzedający ma jeszcze jakieś sztuki? Albo ewentualnie możesz podrzucić nazwę sprzedającego? :)
Tu masz linka, to sprzedajacy sunny*baby na ebayu, chyba niemieckim/europejskim? Nie wiem, bo jak ja szukam na moim lokalnym to mam czasami oferty z "innych" czesci swiata, ale nie wnikam dokladnie :)
http://myworld.ebay.com.au/sunny**baby?_trksid=p2047675.l2559
owieczka33
03-07-2013, 11:10
No to i ja wlazłam, a tam u kolesia urlop (o ile dobrze zrozumiałam....)
Powinien Ci coś kopsnąć za reklame, bo zaraz pół forum u niiego zacznie robić zakupy. :lol:
FatalFuchsia
03-07-2013, 11:28
No to i ja wlazłam, a tam u kolesia urlop (o ile dobrze zrozumiałam....)
Powinien Ci coś kopsnąć za reklame, bo zaraz pół forum u niiego zacznie robić zakupy. :lol:
Nie sądzę - to jest sprzedawca, który ma mnóstwo różnych LE Didymosa (nowych) w stałej sprzedaży z bardzo dużą "przebitką", od 30 do 100 euro więcej niż w sklepach - zależnie od modelu (np. konopny antracyt za 180 euro + przesyłka) oraz od czasu do czasu okazyjne aukcje. Nie mówię, czasem człowieka przyciśnie (kupiłam raz tam chustę), ale zasadniczo jego stała oferta jest dla desperatów;), co innego aukcje takie jak Ivona trafiła.
owieczka33
03-07-2013, 11:35
Pewnie aukcje celem przyciągnięcia klientów.
Dokladnie, aukcje fajne ;) jak sie ubiduje niska cene ;)
aha, to kolesiowa, Elzbieta jakas, w kazdym razie tak zrozumialam z korespondenszyn :D