Zobacz pełną wersję : sygnaturki do działalności zawodowej
to nie jest - żeby nie było - skierowane przeciwko komukolwiek konkretnemu.
zastanawiam się jak to jest - sprzedawcy chust itd mają obostrzenia dotyczące sygnaturek. czy to dotyczy też innych rodzajów działalnosci?
w sensie ktos jest nieobecny w dziale reklama - czy może wkleić sobie że jest fotografem?
Regulamin mówi, że tak :) W sygnaturkach nie może być bannerów, opisów słownych, natomiast można zamieścić aktywny link.
Agulinka
29-05-2013, 10:38
Regulamin mówi, że tak :) W sygnaturkach nie może być bannerów, opisów słownych, natomiast można zamieścić aktywny link.
o, serio? to się zdziwiłam, a myślałam że o forum wiem już wszystko :twisted:
Punkt 13b: http://chusty.info/forum/showthread.php/90731-REGULAMIN-FORUM
to nie jest - żeby nie było - skierowane przeciwko komukolwiek konkretnemu.
zastanawiam się jak to jest - sprzedawcy chust itd mają obostrzenia dotyczące sygnaturek. czy to dotyczy też innych rodzajów działalnosci?
w sensie ktos jest nieobecny w dziale reklama - czy może wkleić sobie że jest fotografem?
w sumie tych obostrzeń już chyba zbyt wiele nie ma; jedynie nie wolno wkleić logo, banera i informować, czym konkretnie się handluje. Wydaje mi się, że stopki są teraz ujednolicone
Też byłam przekonana, że nie wolno się tak reklamować. Ostatnio był wysyp takich chostonówek, które w stopce miały przykładowo Biegaj z nami, a po naciśnięciu trafiało się do sklepu z butami.
ano było ;)
ale dzięki czujności wielu Forumek i raportom chyba udało się ten spam powyrzucać :)