Zobacz pełną wersję : "Chusty" w rozmowach w Toku
Oglądam właśnie... Masakra jakaś... Jedna z wisiadłem, druga z ergo na plecach (wiedziałyście, że można źle ergo zalożyć!?) i trzecia babka z chustą zawiązana na "odwal się", wiązanie typu "właśnie sobie wymysliłam wiązanie"... I te komentarze, że jak można na plecach nosić...
Boże widzisz to i nie grzmisz... :-?
od dawna nie oglądam, bo drzyzga zeszła na psy....
ale z ciekawości zobaczę... jaki był tytuł programu?
oj tam, to było tylko tak poglądowo, na cele programu ;) bynajmniej, nie po to żeby pokazać jak dobre wiązanie wygląda;) BTW ciekawe co to za chusta jest.
Czy uwierzysz, że mam 7 dzieci?
oj tam, to było tylko tak poglądowo, na cele programu ;) bynajmniej, nie po to żeby pokazać jak dobre wiązanie wygląda;) BTW ciekawe co to za chusta jest.
no racja :) ale pewnie znajdą się tacy, co wezmą sobie do serca, że tak jest git ;)
BTW- lalki mieli profesjonalne ;)
Oglądam właśnie... Masakra jakaś... Jedna z wisiadłem, druga z ergo na plecach (wiedziałyście, że można źle ergo zalożyć!?)
Mozna, juz kiedys linkowalam:
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2275084/Mira-Sorvinos-baby-daughter-Lucia-looks-wonderment-enjoys-family-trip-historic-Vienna.html#axzz2JurGyxTw
;)
Fakt, widziałam, nie skojarzyłam ;)
farfallina_07
23-05-2013, 17:35
Mozna gdzies w necie ta Drzyzge podejrzec?:)Tak z ciekawosci;)
tak, tak, można ;) wejdź na stronę rozmów w toku i tam masz zakładkę do wideo. to było gdzieś pod koniec programu
Wiewiórka
23-05-2013, 20:26
masha, ale o czym był ten odcinek? w którym szukać?
No on się nazywał "Czy uwierzysz, że mam 7 dzieci?"
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2275084/Mira-Sorvinos-baby-daughter-Lucia-looks-wonderment-enjoys-family-trip-historic-Vienna.html#axzz2JurGyxTw
;)o nie o nie o nie... what the fuck?
mamaslon
24-05-2013, 20:58
Oglądam właśnie... Masakra jakaś... Jedna z wisiadłem, druga z ergo na plecach (wiedziałyście, że można źle ergo zalożyć!?) i trzecia babka z chustą zawiązana na "odwal się", wiązanie typu "właśnie sobie wymysliłam wiązanie"... I te komentarze, że jak można na plecach nosić...
Boże widzisz to i nie grzmisz... :-?
a ja bedę robic za piorunochron (za Kryszakiem ;) )
ja się dziwię tej lasce (prowadzącej) że jej się chce takie badziewie robić:duh:
katarinqa
24-05-2013, 21:48
;)
Jednak wizerunek dziecka w wisiadle jest dużo bardziej ugruntowany i rozpowszechniony niż w pozycji żabki. Przez to chyba wydaje się niektórym, że tak być musi.
Wiecie ile ona się musiała nakombinować, żeby jej w ergo dziecko "tak ładnie zawisło" :wink:
farfallina_07
24-05-2013, 22:14
No on się nazywał "Czy uwierzysz, że mam 7 dzieci?"
Na tej stronie to sa same zwiastuny tylko tak?Drzyzge kiedys ogladalam dawno dawno temu jeszcze w liceum.Teraz przejrzalam tytuly i taki jakis prymityw od nich bije:D
Jednak wizerunek dziecka w wisiadle jest dużo bardziej ugruntowany i rozpowszechniony niż w pozycji żabki. Przez to chyba wydaje się niektórym, że tak być musi.
Wiecie ile ona się musiała nakombinować, żeby jej w ergo dziecko "tak ładnie zawisło" :wink:
Wybitnie sprytna.