Zobacz pełną wersję : Poznań, Malta - się nosi ;) 21.05
najpierw koło galerii mama z nożnym ok.1,5 r. i maluszkiem na bioderku (kangurek bodajże w jakiejś jednostronnej chuście z cieniutkich pasków), a potem nad jeziorem mama z maluchem w chyba kwiecistym elastyku :)
ja z M. i nożno-ręcznym Asiołem, irys z Torbie, a w drodze powrotnej już pracował :)
mYSZAKNN
29-05-2013, 17:32
to pierwsze to ja;)
no proszę, gdzieś mi Twój nick przemknął już na forum, ale nie wiedziałam, że z Poznania jesteś, to miło :) a chusta jakaż to była? ;)
edit: A Twóje starsze to w jakim wieku, bo podobnie do naszej mi wyglądało? ;)
edit: już doczytałam gdzie indziej, że 2 latka i żeś po psychologi... moje marzenie...
mYSZAKNN
29-05-2013, 21:00
mieszkamy koło malty i te rejony to miejsca naszych spacerów na nogach bo blisko domu;)
no dwa latka nieskończone wlaściwie- maly dość jest bo wczesniaczek i jeszcze nadrabia gabaryty;)
chusta- no cóż- zamówiona na życzenie własne u mamy koleżanki. bardzo się stresowałam, czy napewno będę dobrze wiązać i wydumałam, że jezeli jedna strona będzie biała to będzie widać błędy lepiej. Więc jest poprostu moja moja;)
no psychologia to bardzo rozwojowy kierunek. gorzej jak po studiach wszyscy myśla ze ich analizujesz, że albo faktycznie jesteś super ekspertem od wszystkiego ( tłumaczysz, że zajmujesz się dorosłymi, ale z uporem maniaka chcą rad dla swoich dzieci) albo pozjadałaś wszystkie rozumy i zadzierasz nosa;/ jeszcze uczę sobie radzić z tym zawodowym obciążeniem;P
chodzicie do jakiegoś klubu mam, albo grupy zabawowej?
a gdzie pracujesz (jeśli to nie tajemnica)? :) a co do spotkań, to gro info tu: http://chusty.info/forum/forumdisplay.php/124-Pozna%C5%84
mYSZAKNN
29-05-2013, 22:17
Centrum Słowo Psychologia z Duszą ;)
ja chodzę do mamissimy w Kika Cafe na klub i tam też na grupę zabawową śnieżka- poprostu zastanawiałam się czy się gdzieś już nie mijałyśmy;)
a tak ogólnie- to jak oceniasz to wiązanie na biodrze w moim wykonaniu? wyszłam trochę z wprawy bo młodego nie mogłam w ciąży nosić i mam wrażenie małej rozsypki w wiązaniu teraz;)
nie zdążyłam się dobrze przyjrzeć, a to co rzuciło mi się w oczy to poprzekręcana chusta (ta poła na plecach)
mYSZAKNN
30-05-2013, 12:55
ale ta idąca z ramienia? bo ja tam ją wywijam- to nie powinno dalej iść tak samo?