PDA

Zobacz pełną wersję : Kółkową chcę przymierzyć-już dziękuję )

Ire
12-05-2013, 00:29
Jeśli to nie jest dobry dział - przekierujcie mnie proszę
Chciałabym zapoznać się z kółkową, sprawdzić czy to zdałoby egzamin na spacerach czy małych zakupach z moim 14 kg synem który chodzi chętnie - chyba że się zmęczy albo akurat nie ma ochoty ;)

My niezbyt mobilni, więc najchętniej spotkałabym się w okolicy Ursusa
Z góry dzięki za odzew
Edit: a moze ktos by mi pokazał swoją tongę? Jestem zapisana na testy, ale zanim do mnie dojdzie to jeszcze kilka miesięcy, a rozwiązania problemu "zakupy i dziecko" potrzebuję juz

mi.
12-05-2013, 01:01
a Ty chcesz w niej zaliczyć tylko spacer? to - jakiś słoneczny dzień - przyjdź do mnie przed południem, a po wpadnijcie na plac zabaw. ot, cała filozofia :)
ja myślałam, że Ty chcesz na forever ;)

Ire
12-05-2013, 11:32
mi - może to i dobra myśl :) Zgadamy się na prv, po takim spacerku chyba już będę wiedziała czy to dla mnie...

Ire
15-05-2013, 14:48
Nadal szukam kogoś, kto mi pokaże kółkową, bo chciałabym porównać kilka różnych żeby wybrać coś dla siebie :)

Ire
16-05-2013, 18:46
Hop

Ire
27-05-2013, 12:07
Dopisałam, że marzy mi się też niezobowiązująca randka z Tongą :) Ktoś ma?

Ire
28-05-2013, 10:46
Hop hop?

konstantynopolitanka
28-05-2013, 19:19
Ire, ja mogę zaprosić na spacer z kółkową, jeśli aktualne, zresztą chętnie się z Wami spotkam :) ale na Targówku mieszkamy.

Ire
28-05-2013, 23:02
Agatka, ja też myślę czasem jak fajnie byłoby się spotkać, ale to trudne w organizacji :( Napisz mi na PW adres, to sprawdzę jaki miałabym dojazd autobusem...

Ire
03-06-2013, 11:16
A nikt w stolicy nie ma tongi?

sowtil
13-06-2013, 15:30
Ja się niedawno w Tonga zaopatrzyłam ;-) Jeszcze specjalnie jej nie używałam (mój dopiero się czołga) trochę po domu i raz na weselu.
Z chęcią dam pomacać. Tylko na razie wychodzimy z ospy wietrznej. Więc spotkanie wchodzi w grę jak nam ostatni strupek zejdzie więc najbezpieczniej umówić się po 23.06.
Daj znać na priv czy Ci pasuje.
PS: umiesz wiązać na plecach? Bo ja bym chciała się nauczyć.

Ire
13-06-2013, 17:34
O widzisz, właśnie jestem "w zawieszeniu". Tongę kupuję od forumki, właśnie czekam aż mi prześle. Nigdy z tongą nie miałam do czynienia ale może to akurat to, czego szukam :) Tak więc jeśli tonga do mnie dojdzie bez przeszkód, to już nie będę potrzebowała przymierzać. Jeszcze chwilę się wstrzymuję z zamknięciem wątku...
Na plecach sama też nie motałam zbyt sprawnie, więc kiepski ze mnie nauczyciel
Dzięki za odzew!