PDA

Zobacz pełną wersję : Obrazek z supermarketu

Karo.
09-05-2013, 20:12
Miejsce akcji - hipermarket Auchan Piaseczno, ale nie ma to aż takiego znaczenia, zakładam że osoby które widziałam nie zaglądają na forum ;)
A zatem - podczas zakupów zauważyłam dwie Afrykanki, jedna pchała wielki kosz zakupowy, druga trzymała na ręku dziecko - tak bardzo na oko mogło mieć z 8-10 miesięcy; w drugiej ręce pani ta niosła spory koc polarowy.
Jakieś 15 min później zobaczyłam je znowu - ta druga pani niosła dzieciątko zawiązane w ten koc na plecach, tak jak kangę. No cudnie to wyglądało :love:

magnus
09-05-2013, 20:15
Wszystko cudnie :), ale dzisiaj zawiązała dziecko w koc polarowy? Toż było ze 25 stopni! Choć jak one z Afryki, to może na ich standardy chłodno ;)

grazyna
09-05-2013, 20:22
Wszystko cudnie :), ale dzisiaj zawiązała dziecko w koc polarowy? Toż było ze 25 stopni! Choć jak one z Afryki, to może na ich standardy chłodno ;)

Podejrzewam, że w Auchan gorąco nie było, a wręcz mogło być chłodno :)

Karo.
09-05-2013, 20:27
No nie było, nie było. Ale macie spostrzeżenia :mrgreen:

inka
09-05-2013, 21:22
ja czesto widze na ulicy jak babki tak nosza dzieci.Na poczatku myslalam,ze tam jeszcze cos jest co je trzyma :rolleyes:, a to kocyk:).Czasem zwykla apaszka tez daje rade.

Sama nadal nie umiem zawiazac plecaka, wiec taki widok za kazdym razem wpedza mnie w coraz wieksze komleksy ;).