Zobacz pełną wersję : Gdzie mozna dostac Koire 4,5 m ? Na Zamotanej brak :(
Tak w temacie gdzie mozna dostac Koire 4,5 m . Byłam na Zamotanej ale tam pusto. Na stronie Vatanai tez byłam tylko ze 2630 koron czeskich to 450 zł wiec troche duzo :( moze ktos cos wie? albo słyszał ze moze rzuca gdzies ta Koire
Koira ma się utkać na maj - sam vatanai tez nie ma (nie zaktualizowali stronki ;-(
ostatnio widzialam u hexi 5m - cena w porownaniu z tymi przeliczonymi wg nowego szalonego kursu bardzo interesujaca była ... a zapach wspomnien - bezcenny ;-)
wiem wiem juz patrzała ja na te piekne zdjecia chusty w akcji ehhhhhhhhhhhhh pomazyc tylko idzie :roll:
Gala, a wielorybki czerwone?
No tak cos czuje ze sie na tych usmiechnietych wielorybkach skonczy :lool:
ja jakis czas temu szukałam komus na czeskim forum, wtedy były dwie, może i teraz są jakies...
A na amerykańskim forum próbowałaś??
Może tam coś znajdziesz za ok. 100 UDS
a hexi nie chciała koiry sprzedać ??? napisz do niej pw, bo nie jestem pewna
edit: znalazłam na bazarku -już sprzedane
sprzedana :( juz widziałam i płakałam ehhhhh a na stronie czeskiej byłam i ona tam kosztuje 2360 czeskicg koron co na nasze bedzie jakies 450 zł + koszt przesyłki to pewnie do 500 podejdzie a ja tez na samochod zbieram wiec nie moge az tak zaszalec :cry: oj chyba mi te czerwone wielorybki pisane
będzie usmiechniete lato ;-)