Zobacz pełną wersję : wita bemowo wieczorową porą;)
jestem Ewa i jestem szczęśliwą 22-letnią mamą (czyt. nikt z obecnych znajomych nie rozumie słowa ciemieniucha:p) już prawie 3-miesięcznego Tymka, który najprawdopodobniej jest aniołem, bo śpi 9 godzin każdej nocy:) Pomiędzy przeglądaniem ofert sprzedaży chust, a tutorialami szycia i tworzenia niepotrzebnych nikomu drobiazgów, prowadzę fąfla (https://www.facebook.com/foto.fafel) czyli robię zdjęcia m.in. brzuchom i maluchom:)
Cel na przyszły tydzień: zacząć wiązać!
Witaj Bemowianko :hey: Jest nas tu kilka jakbyś potrzebowała chustowej pomocy ;) (a wiesz że kończyłyśmy te same liceum w Bstoku?)
owieczka33
22-04-2013, 12:25
Cześć Ewson, wita kolejna Bemowianka! Do zobaczenia na Fortach :hello:
maritino
22-04-2013, 14:27
nie będę zakładała nowego tematu, ale witam ładnie ze słonecznego Sochaczewa!
Martyna, mama półrocznej Majki ;-)
LavandUla
22-04-2013, 15:37
Witaj :)
Witaj Bemowianko :hey: Jest nas tu kilka jakbyś potrzebowała chustowej pomocy ;) (a wiesz że kończyłyśmy te same liceum w Bstoku?)
Witam Bemowianki i nie tylko:) zapewne do zobaczenia w fortach/cafe mama (próbowałyście? ja jeszcze nie dotarłam) Bonita, nie gadaj;) w którym roku kończyłaś?
Bonita, nie gadaj;) w którym roku kończyłaś?
Jak tak sobie policzyłam to już 9 lat temu.... ;)
owieczka33
22-04-2013, 23:48
Ewson w cafeMama byłam raz i miło wspominam, tak, że polecam :)
Fajnie, że robisz fotki. Ja mam fajny sprzęt, ale fot nie mam, bo nie ma kto mi cykać, może kiedys umówimy się na wzajemne focenie? Ze mnie żadna profesjonalistka, raczej amatorka do bólu.
Hej Warszawa! Moje rodzinne miasto!:)
dzieckoziemi
01-05-2013, 22:15
No to witamy was na forum, dziewczyny. :)
Ewson w cafeMama byłam raz i miło wspominam, tak, że polecam :)
Fajnie, że robisz fotki. Ja mam fajny sprzęt, ale fot nie mam, bo nie ma kto mi cykać, może kiedys umówimy się na wzajemne focenie? Ze mnie żadna profesjonalistka, raczej amatorka do bólu.
hej, bardzo chętnie:) w tym tygodniu już w końcu będę miała swoją pierwszą chustę więc możemy się umówić gdzieś na spacer jak wyjdzie słońce i chuściane fotki, może jeszcze kogoś uda nam się zwerbować.
anmuszka
03-05-2013, 22:50
Witaj!
owieczka33
04-05-2013, 11:44
hej, bardzo chętnie:) w tym tygodniu już w końcu będę miała swoją pierwszą chustę więc możemy się umówić gdzieś na spacer jak wyjdzie słońce i chuściane fotki, może jeszcze kogoś uda nam się zwerbować.
Supcio! Jestem chetna, ale niestety dopiero w przyszłym tygodniu. :) Zgadamy sie na priv, ok? :)
witam serdecznie, chociaż z dużym opóźnieniem