PDA

Zobacz pełną wersję : Granatowy mietek Forty Bema Warszawa, Bemowo

owieczka33
21-04-2013, 19:12
Spotkałam dziś na Fortach Bema na Warszawskim Bemowie, mamę z dzieciaczkiem w granatowym mietku ze sztruksu.
Miło było Cię poznać i zamienić parę słów.

Bucik się znalazł :applause:

ewson
22-04-2013, 01:41
niedługo po forcie bema będzie spacerować kolejny maluch w chuście;) pozdrowienia z osiedla leśnego!

owieczka33
22-04-2013, 11:24
niedługo po forcie bema będzie spacerować kolejny maluch w chuście;) pozdrowienia z osiedla leśnego!
Mieszkasz w cudownym miejscu. Marzyło mi się kiedyś Osiedle Leśne.
Do zobaczenia zatem na Fortach! W ciepłe dni bede tam bywała :)

MamaWcześniaczka
23-04-2013, 09:47
Miałam właśnie cię wyszukać :) Cieszę się, że but się znalazł :) Pogoda była piękna a i miejsce jest super , chociaż ja muszę dojechać na Forty samochodem. Ale warto :) Ściskam i do zobaczenia mam nadzieję :)

owieczka33
23-04-2013, 09:55
Miałam właśnie cię wyszukać :) Cieszę się, że but się znalazł :) Pogoda była piękna a i miejsce jest super , chociaż ja muszę dojechać na Forty samochodem. Ale warto :) Ściskam i do zobaczenia mam nadzieję :)

Jak fajnie, że się odezwałaś :high:
My na Forty z domciu idziemy jakieś 20 minut, ale to też część spaceru. Uwielbiam tu spacery!!! Cała ciążę przełaziłam tutaj, a teraz bywam z córeńką. :backcarry:

Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy, może będziemy umawiac się przez forum? :)

MamaWcześniaczka
23-04-2013, 10:08
Możemy spróbować chociaż ja często teraz na forum nie bywam :( A dziś mnie tknęło , żeby wejść i cię poszukać , no i bingo :)
Na forty głównie w weekendy jeździmy bo w tygodniu czas nie pozwala.
Ale osiedle rzeczywiście jest super, mieć pod nosem takie tereny to cudnie :)

owieczka33
23-04-2013, 10:20
Mam nadzieję, że uda nam się znowu spotkać, bo fajna jesteście rodzinką.
Ja bywam i w tygodniu i w weekendy, bo mam bliżej niż Ty. ;-)